Rovinj je poseban, energija  i ljepota grada ne mogu  vas ostaviti ravnodušnima bilo da prvi put koračate ulicama ovog grada ili mu se vraćate jer teško je ne poželjeti se vratiti jednom kad vas doživite čaroliju ovog ljepotana.

Evo što nam otkriva kreativan tim zaslužan za ovaj video:

Ovog ljeta posjetili smo prekrasan Rovinj. Još kad smo ga prvi put posjetili znali smo da ćemo se morati vratiti i napraviti video posvećen samo njemu. Uske ulice, šarene kuće, ulice pune umjetnika, noćni život, romantična atmosfera… To sve čini Rovinj posebnim i jednom kad ga posjetite poželjet ćete se opet vratiti. U nepune dvije minute pokušali smo vam prikazati sve njegove čari.

Tim Mesmerized okuplja četiri člana (Alen Tkalčec, Petar Krešimir Furjan, Tajana Buković i Arijana Tkalčec). Bave se fotografijom i videoprodukcijom. Svi su veliki zaljubljenici u putovanja i prirodu. Početkom ožujka ove godine odlučili su otići na jednodnevni izlet u Gorski kotar. Tada su po prvi put odlučili uzeti opremu i snimiti  avanturu. Video tog izleta (https://youtu.be/eAfx-nV1A8U ) je u samo nekoliko dana skupio više od 15 000 pregleda.  S obzirom da su strastveni fotografi i snimatelji, a isto tako i veliki zaljubljenici u putovanja, nakon tog videa  odlučili su to dvoje spojiti u jedno. Povezali spješno svoje dvije ljubavi.

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
SALLY