ZTC

Kada se bliži vjenčanje i organizira djevojačka zabava mora se paziti na svaki detalj, a kakva bi to djevojačka zabava bila bez modernih i ludih frizura i lijepe šminke.  Studio Kate i essence cosmetics pobrinuli su se da i mi imamo sve što nam treba u sklopu našeg projekta djevojačka zabava.

Studo Kate nalazi se u samom centru Rijeke (Pod Kaštelom 5), ali opet izvan gradske gužve kako bi klijenti mogli osjećati mir i ugodu. Stručno i uslužno osoblje rado će vam pomoći pri odabiru frizure prema vašem obliku lica, tenu i vrsti kose. Ljubav i strast prema kosi vlasnice Kate Brozinčević stvorile su ovako uspješan salon. Posebno uživaju u suradnji, modnim događanjima i snimanjima kada im klijenti daju slobodne ruke gdje mogu iskazati svu svoju kreativnost i profesionalnost.

Više o Studio Kate na Facebook stranici!

Dobra frizura vrlo često ne ide bez šminke, a essence kozmetika je ustupila svoje proizvode kako bi šminka naših djevojaka cijeli dan izgledala savršeno.

Brend essence cometics pruža jednostavan pristup sjajnim proizvodima kojima ćete istaknuti svoj stil. Osim odlične kvalitete i pristupačnih cijena, essence kaže NE testiranju na životinjama što nam je posebno drago za čuti. Njihov asortiman uvijek prati trendove i hit boje sezona, pa se ne morate brinuti jer ćete uvijek biti u trendu.

Više o essence cosmetics pogledajte na službenoj stranici ili Facebook profilu.


Još jedna uspješna suradnja koja je upotpunila našu djevojačku zabavu!

Foto: Ivor Mažar

Modeli: Ivana Brkljačić, Daril Brokvar, Maris Šegon, Carolina Bajrić, Petra Šutej

Pripremila: Stilueta