ZTC

InspiraONA danas ide u prvom limited izdanju, radi se o formatu snimanja LIVE emisije s posebnom temom. Ovoga puta, Marija Mažar, urednica i voditeljica ugostit će Eminu Pršić i Ivanu Šešo, autorice knjige „Kad te bajka sastavi, a život rastavi“ koja nosi zanimljiv podnaslov Usklađivanje jezika ljubavi.

Uz Maju i Mislava koje upoznajemo kroz knjigu, njihova razmišljanja, odluke koje direktno utječu na brak knjiga obiluje zanimljivim situacijama, lekcijama, ali i humorom te je u kratko vrijeme postala štivo koje rado čitaju žene, ali i muškarci!

Izazov je u današnjim vremenima živjeti ljubav u svakodnevici, uz svoje JA koje unosimo u brak kao i miraz sačinjen do obitelji  i prijatelja, ova knjiga zato je dobar vodič, realan, ali konkretan, bez zavaravanja, ali s puno rada, usklađivanje jezika ljubavi uz pomoć Emine i Ivane.

Promociji će se pridružiti i Ivana Legin, direktorica TV Istre, a uz piće dobrodošlice i slatke Ebba’s Cuisine  zalogaje te knjigu po promotivnoj cijeni, danas je idealno vrijeme da se upustite u putovanje upoznavanja sebe i upoznavanja ljubavi!

Vidimo se danas, 09.06., u 18h u Teatro Lounge Baru u Rijeci (u neposrednoj blizini HNK Ivana pl. Zajca).

Uskladite termine kako bi uskladili jezik ljubavi u prvoj live emisiji inspiraONA u programu  TV Istre (dostupnom putem MAX TV-a i BNET-a.)

Vaši komentari