ZTC

Giorgio Surian jedan je od najsvestranijih hrvatskih opernih umjetnika. Zahvaljujući nevjerojatnom rasponu glasa okušao se u raznim ulogama ostavljajući u njima djela trajne vrijednosti. Snažnog izvedbenog temperamenta, živog interesa za sve fenomene opere kao žanra (priča, pjevanje, gluma, glazba, kulise…), snažne karizme na pozornici, izdaje knjigu za djecu i mlade koja poticajno poručuje kako najbolje ideje, duhovne težnje te plemenitost otkriva i nudi knjiga, koliko god ona danas bila zasjenjena atraktivnim ali često površnim digitalnim svijetom.

Operni umjetnik i nacionalni prvak, u nedjelju 14. listopada u 18:30 u Zajednici Talijana u Rijeci, predstavit će roman za djecu i mlade “Knjiguljica”

Iskusni kazališni umjetnik održat će promociju svoje prve knjige, na jedinstven način, te će, uz pomoć solista Nine Franulović i Stefana Surian, pijanistice prof. Lane Bradić, nakladnika Robertina Bartoleca, Lilly Venucci te Mozarta i Donizettija, uvesti prisutne u čaroban svijet Knjiguljice i pretvoriti običnu prezentaciju knjige u nezaboravno literarno-glazbenu večer.
Nakon promocije prisutni će uz čašu vina, moći degustirati delicije restorana Gardens iz Rijeke.”

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar