ZTC

Trsatska gradina već petu godinu za redom domaćin je modne manifestacije CITY 45 20 koja se održava u sklopu Ljeta na gradini te okuplja mnoge brendove iz cijele Hrvatske ali i jednu posebnu haljinu po kojoj je ova manifestacija posebna. Jedna od predivnih ambasadorica je i Linda Lukežić, uspješna, skromna i pomalo tajnovita dizajnerica i predivna žena. Haljine s potpisom njenog brenda Lusso Couture dio su snimljene kampanje za Riječku modnu poslasticu CITY 45 20. Linda kaže kako inspiraciju uglavnom pronalazi u materijalu, te kako kvaliteta, tekstura i boje određuju smjer kretanja.

Čipka je već neko vrijeme moj najdraži materijal, pa tako i u ovoj posljednjoj mini kolekciji dominira čipka.

Linda se u ulozi dizajnera snalazi odlično, šiva od svoje šesnaeste ili sedamnaeste godine, ali uloga modela joj je nešto novo.

Jako volim modnu fotografiju i općenito sve vezano za fotografiranje tako da mi je bila čast odazvati se na vaš poziv za gostovanje u kampanji i bilo mi je veliko zadovoljstvo biti u ulozi modela na par sati.

To što su njene haljine dio ove kampanje potvrđuje njezin odličan rad i predivan dizajn, a zadovoljstvo joj je vidjeti žene koje s ponosom nose haljine Lusso Couture.

Mislim da su se ove divne žene u kampanji izvrsno osjećale u haljinama i to je ono najbitnije, žena uvijek mora nositi ono u čemu se dobro osjeća!

Revija CITY 45 20 samo što nije stigla, a i Linda se veseli samom dolasku revije za koju kaže kako je predivno modno događanje u prekrasnom ambijentu i savršena večer za druženje s prijateljicama, a posebno joj je drago što petu godišnjicu obilježava kao jedna od amabasdorica!

Zahvala Lusso Couture, Avon, Optika Viktor Shahini, Karla i Skinfinitiy Cosmetics!
Make up: Iva Berišić

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari