ZTC

Žena u našoj redakciji,  vjerujemo kao i sve vi drage naše čitateljice,  slabe su na cipele i torbe, a  kada se spremate na neko lijepo događanje sve one predivne cipele i modne dodatke možete pronaći u Roberto dućanima, u što smo se uvjerile i same. Tu pronađemo sve što nam treba. Za sve naše dnevne i večernje prilike.

ZTC

S Roberto obućom nećete imati problema, jer oni imaju sve što vam treba, a uz to su predivnog dizajna i izvrsne kvalitete. 

Zbog velikog izbora asortimana trendy cipela, Roberto dućani nezaobilazna su ruta za vrijeme vaše kupovine. Kada ste u potrazi za cipelama i torbicom za neki posebni događaj, ali i kada se samo želite nagraditi nakon napornog dana svratite u najbliži Roberto dućan i počastite se modernim cipelama i modnim dodacima po pristupačnim cijenama!

      

Naša je sugestija da svakako posjetite Roberto koji se u Rijeci nalazi u RK Ri te na Korzu, no za sve naše čitateljice diljem Hrvatske donosimo popis svih trgovina NA LINKU. Kako bi prvi saznali sve aktualnosti Roberto pratite i na SLUŽBENOJ FB STRANICI, kao i na INSTAGRAMU. 


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar