Blagdanski ugođaj u ZTC-u uistinu je poseban baš kao i emocija kojom nas je počastio Damir Kedžo koncertom u ovo božićno doba…

Sigurno vam je ostala neka sitnica koju morate kupiti, neki član obitelji najavio vam je dolazak u zadnji tren, prijateljica se vraća sa studija ili jednostavno sjetili ste se nekoga koga želite darivati. No, Badnjak je i hvata vas panika.

Nema problema, riječki ZTC  danas je idealno mjesto za last minute shopping, bilo da tražite unikate u sklopu Božićnog sajma koji je centar učinio pravim vrelom kreativnosti.

Vašu će majku, prijateljicu, ženu sigurno razveseliti pokloni poput šminke ili parfema koji vas čekaju u parfumerijama popularne riječke shopping oaze, ne zaboravite dar začiniti buketom iz cvjetarne Maja koja se nalazi na -1 etaži centra, a nećete pogriješiti ni s predivnim Pandora nakitom koji je mjesto zauzeo na nultoj etaži. Nemojte zaobići ni Lush, kvaliteta u prekrasnom blagdanskom pakiranju, ovaj dar će svakako oduševiti!

Lonci& Poklopci by Bajde također imaju lijep asortiman za dom te ćete sigurno pronaći nešto za ljubitelje dobre kuhinje, muškarce i žene! Galileo, Jeordie’s, vašeg ćete muškarca lijepo odjenuti, a odlične ideje za ljubitelja sporta kriju se u Hervisu!

Božić je najbitniji najmlađima, na nultoj etaži krije se novootvoreni Smajlić Shop sa super idejama za poklone, a u potrazi za kvalitetom i lijepim dizajnom nemojte zaobići ni Mass, H&M i C&A.

U svakom slučaju, ZTC je pun dobrih ideja, vodite računa da je danas otvoren do 17:00h i ne zaboravite najbitnije je uz dar pokloniti osmijeh i otvoreno srce!

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
SALLY