Dan žena, poznat kao i 8. mart obilježava se svake godine 8. ožujka u cijelom svijetu kao međunarodni dan u kojem slavimo ekonomska, politička i društvena postignuća svih pripadnica ljepšeg spola. Prvi dan žena obilježen je 1909. godine u SAD-u i idealan je dan da se sjetite svih dragih vam ženica i uljepšate im dan jednim malim znakom pažnje, a ako nemate ideju što darovati mi za vas imamo nekoliko odličnih prijedloga u zadnji čas.

Kupon za masažu ili wellness.

Svaka žena bit će oduševljena ako joj poklonite vrijeme za nju, a opuštanje uz masažu ili Wellness odlično zvuči!

Cvijeće

S klasikom ne možete pogriješiti, izbor cvijeća je zaista velik i sigurni smo da ćete pronaći ono savršeno za vama dragu ženicu

Jednodnevni izlet

Jednodnevni izlet savršen je za kratki bijeg od stvarnosti. To ne moraju biti jako udaljene lokacije, dovoljno je skoknuti do obližnjeg mjesta, otići u prirodu ili na sladoled. Mi na Kvarneru imamo tu sreću da nam je i Slovenija, kao i Italija blizu, stoga su naši prijedlozi osim naših prekrasnih mjesta u Hrvatskoj poput Istre ili Gorskog kotara i Bled i Trst!

Večera

Odlična večera u omiljenom restoranu za kraj dana i početak savršenog vikenda!

Ukrasna kutija puna sitnica

Što žene najviše vole? – Sitnice! Ukrasna kutija u kojoj se nalaze mirisne svijeće, maske za lice, čokolada, pjenušave loptice za kupku i čestitka s nekoliko lijepih riječi oborit će svaku ženu. Izbora kao i proizvoda je zaista mnogo, a na vama je da izaberete i složite savršen box za vašu najdražu!

Vikend getaway

Ove godine Dan žena pada na petak, a ako imate mogućnosti iznenadite vašu djevojku, prijateljicu, majku, sestru vikend odmorom!


Foto: Pixabay

Pripremila: Stilueta