Vlasnica PR agencije, bivša pjevačica ET-ja, pobjednica Celebrity MasterChefa, a prije svega žena, supruga i majka, Lana Klingor Mihić na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju s opisom kao motivaciju svim ženama koje su iz nekog razloga nezadovoljne sobom. Svaki ožiljak i nepravilnost koju nosimo na sebi su znak da smo danas to što jesmo, da smo preživjeli sve uspone i padove i da nas svi ti ožiljci i nepravilnosti za koje smatramo da su nedostaci definiraju kao osobu, osobu koja je majka, supruga, poduzetnica i žena koja je sve to postigla svojim radom i trudom.

Hm… svašta tu vidimo. Sve ono što danas jesam. Sretna i ispunjena žena, voljena supruga, poslovna žena, i na kraju, majka troje djece. Tri trudnoće i tri poroda su iza mene. Znakovi svega toga vidljivi su na mom tijelu. I deblje ruke, i masnoća tu di je tetovaža, i strije na guzi i bokovima, spek oko trbuha, pa i celulit na nogama. Kuham, jedem i to me čini sretnom. I to isto vidimo ovdje. Objektivno, mogla sam ovo malo popeglat, poslat svom Davoru da me malo uljepša “jer se nemrem gledat tak debela” i vrati mi nazad fotku, ali nisam. Velikom većinom me sve to ne opterećuje, mučio me oduvijek samo celulit na nogama ali gledajući ove fotke skužila sam da su one Oklagije na koje sam išla kod @beautystoreab čudesne i da su meni jako pomogle. Sve ovo drugo na mom tijelu ponosno nosim. 🤷🏻‍♀️👙 Cheers to that state of mind. – Lana Klingor Mihić

Poanta ove priče je promicanje različitosti, svi smo jedinstvena verzija sebe i svatko od nas je po nečemu drugačiji od ostalih, stoga prvenstveno treba naučiti voljeti sebe kako bi naučili voljeti život.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE