ZTC

Simpatičan brend La ručnik i njihove fotogenične ručnike primijetili smo na Instagramu i u trenutku ih odlučili predstaviti našim čitateljicama. S oduševljenjem smo otkrili da se radi o priči dvije dugogodišnje prijateljice koje su svoju ljubav prema proizvodnji unikatnih ručno rađenih predmeta pretočile u kreiranje vlastitog brenda. Danas stvaraju šarmantne ručnike od 100% pamuka te ih personaliziraju po željama klijenata. Dobra je vijest da su sve aplikacija od antialergijskih materijala što ih čini odličnim odabirom za djecu. 

Oduševljavaju nas priče o mladim pojedincima, prijateljima, parovima ili obiteljima koji ostvaruju svoje snova i ideje pretvaraju u realnost uz pomoć mašte i kreativnosti. Poseban je osjećaj znati da predmet koji držiš u rukama je rezultat tvoje ideje, rada i prednosti. La ručnik još je jedan dokaz kako Hrvatska vrvi uspješnim pričama o mladim kreativcima kojima je samo nebo granica!

Razmišljajući o stvarima koje svi koriste, poželjele smo od nečeg običnog napraviti nešto neobično i unikatno. Tako se rodila ideja o ručnicima u obliku srca pod nazivom La Ručnik. Ime brenda La Ručnik izabrali smo u želji da budemo što prepoznatljiviji, a u isto vrijeme posebni. Naši ručnici su personalizirani, što znači da svaki klijent izabire boju po želji te bira svoj natpis.
La Ručnik možete naručiti na FACEBOOK STRANICI i  Instagram profilu (@la_rucnik) te putem na našoj  email-a larucnik@gmail.com . 


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: La ručnik Facebook

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE