ZTC
Svi smo jedva dočekali sunce i toplije vrijeme da iz svojih zatvorenih cipela uskočimo u sandale. Nema ljepšeg osjećaja nego kada nosimo svoje udobne sandale u ljetnim danima, a zbog toga uvijek pri odabiru, osim dizajna, biramo i kvalitetu. Cipele Mephisto najfinije su cipele za hodanje u svijetu jer se baziru na tehnologiji SOFT-AIR, a udobnost, čvrstoću i trajnost prepoznaju svi koji su ikad nosili Mephisto cipele.
Sandale iz Mephista izrađene su od najfinije kože, prirodnih bojila i 100% prirodnog pluta proizvedenog od hrasta s održivih plantaža u Portugalu. Osim divnog dizajna Mephisto sandale su izvanredne kvalitete i udobnosti. SOFT-AIR tehnologija i specijalni amortizator udarca jamči maksimalnu zaštitu stopala i zglobova, te izvrsnu podršku kralježnici.
Svaki komad obuće u procesu proizvodnje prolazi 160 do 220 koraka, a velik dio procesa je i ručna izrada zbog koje se pazi na svaki detalj. Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake za najbolji brend obuće u Francuskoj! Posjetite Mephisto u najbližoj trgovini u Rijeci (Korzo 11), Dubrovniku, Splitu i Zagrebu, ili pogledajte ostatak njihove ponude na službenoj stranici.
Foto: Mephisto
Pripremila: Stilueta
Vaši komentari
DUX NEKRETNINE