skip to Main Content
MENU
Kvaliteta i tradicija utkane u rad ordinacija Kalmar!

Kvaliteta i tradicija utkane u rad ordinacija Kalmar!

Sačuvani egipatski papirusi pokazuju da zubna medicina kao posebna grana medicine, potječe od starih Egipćana (3000. p.n.e.).
Hamurabijev zakonik (1700. p.n.e.) potvrđuje da je ova grana medicine u starom Babilonu bila regulirana zakonskim propisima. Asirci i Babilonci poznavali su morfologiju zuba i anatomiju usne šupljine, dok su Feničani izrađivali proteze od isprepletene zlatne žice.

Njega i briga oko zubiju danas je poprimila jednu sasvim drugu dimenziju, mogućnosti su velike, a zahvaljujući napretku tehnologije i ove djelatnosti svatko može i zaslužuje imati blistav osmijeh i zdrave zube.

Često i sami dobivamo upite kome dati svoje povjerenje, no odgovor se nameće sam po sebi tamo gdje se spajaju tradicija, ljubav prema poslu, profesionalnost i osjećaj ugode.

A spoj svega navedenog pronašli smo u dentalnom centru Vividenti Kalmar. Ordinacije smještene u Rijeci i Crikvenici su multidisciplinarne zdravstvene ustanove u kojima možete obaviti sve potrebne zahvate iz područja dentalne medicine što povećava kvalitetu usluge i skraćuje vrijeme liječenja.
Stomatološke ordinacije više od 30 godina u naše krajeve dovode goste iz cijele Europe koji su prepoznali kvalitetu vrhunskog tima i priče koju je prije tri desetljeća započeo doktor Šandor Kalmar.

Imajući na umu potrebe klijenata, Vividenti Kalmar ordinacija, osim dentalnih usluga u svojoj ponudi ima i najbolje estetske tretmane lica ali one nekiruške – bez noža!  Koža lica izložena je vanjskim čimbenicima kao što su hladnoća, sunce, vjetar, zagađenje, a uz to naše lice ogledalo godina, emocija, stresa, života kakvog živimo te u Vividenti Kalmar ordinaciji na čelu s Vivianom Kalmar možete si podariti prirodnu ljepotu uz slow aging tretmane.

Naravno, uz savjetovanje i uslugu na najvišoj razini, osigurat će vam se i maskimalna diskrecija jer znamo da žene i muškarci ovakve beuaty tajne ipak vole čuvati za sebe.
Doktor Šandor Kalmar utkao je put stomatološkoj tradiciji koja se očuvala generacijama te je stvorio prepoznatljiv brand na domaćem tržištu koje teži biti prepoznato u zdravstvenom i estetskom turizmu.

Brojnim klijentima pridružio se i poznati glumac Rade Šerbedžija koji je rekao:

“Kada sam se iz Amerike preselio u Rijeku, prva stvar je bila da pronađem svoga doktora, svoga mesara i ribara, svoj omiljeni caffe bar i svoga dentista….Rekli su mi da je Šandor Kalmar najbolji, a ja sa posebnom srećom spoznao da je dr.Kalmar moj prijatelj Šandor iz Subotice, grada koji mi je toliko puno značio …Otkrio sam dalje da su Šandorova obitelj također vrsni doktori stomatologije,te sada cijela moja obitelj i ja odlazimo u Crikvenicu ili na Kantridu da lijecimo naše zube i da ih ponekad uljepšavamo.“

Nije li ovo najljepša potvrda rada?!

Vividenti Kalmar tim neprestano usvaja nova znanja, proširuju usluge kao bi svojim klijentima pružili izvrsnost, kvalitetu i priliku da uživaju u svom osmijehu kao i pogledu na svoje lice koje je ogledalo našeg zdravlja, ljepote i životnog stila.

Obratite se s povjerenjem, ovoga proljeća zablistajte u svom najboljem izdanju, vaše lice i osmijeh neka budu vaša najljepša osobna iskaznica uz koju ćete biti spremni za sve nove životne, privatne i poslovne izazove! Dugogodišnja tradicija i kvaliteta na raspolaganju su svakome od vas, Vividenti Kalmar jer zaslužujete biti sretni, lijepi i zadovoljni.

Foto: Josip Čekada za Stiluetu

Pripremila: Marija Mažar

Vividenti – Kalmar Implant Dentistry
Izviđačka 2a, 51000 Rijeka (Fiume)

T: +385(0)51 585 989
M: +385(0)91 178 8023
VIVIDENTI KALMAR

Facebook KOMENTARI

Back To Top