ZTC

U sklopu festivala FEST.A PAK&PRINT 2018. održanog 12. lipnja u hotelu Sheraton u Zagrebu, dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu i najkvalitentije tiskarske proizvode na hrvatskom i regionalnom tržištu CROPAK, REGPAK, CROprin i REGprint 2018. Dodjelu nagrada petnaestu godinu zaredom organizirali su tvrtka Tectus d.o.o., Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus –  Iat, te stručni časopis Ambalaža/REGprint iz Zagreba.

Svečanosti predstavljanja nominacija i dodjele nagrada svjedočili su brojni sudionici i uzvanici iz više od 50 tvrtki i institucija iz Hrvatske i inozemstva. Na samom početku prisutne je pozdravila idejna začetnica projekata Drena Milijević, ravnateljica Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, članica Upravnog odbora Svjetske organizacije za ambalažu i Svjetskog ocjenjivačkog suda za nagradu najboljoj ambalaži na globalnoj razini WorldStar.

U kategoriji CROPAK po ocjeni potrošača, identično su ocijenjene ambalaže dva proizvoda te su ravnopravne nagrade dodijeljene Kutijici za Paški sir, Paška sirana d.d., Pag i Mikao mliječna čokolada kikiriki-karamela, Zvečevo d.d., Požega. Osim CROPAK po ocjeni potrošača, Kutijica za Paški sir dobila je nagradu i u kategoriji za najbolji dizajn otočnog proizvoda, a na samom kraju dodjele proglašena je sveukupno najboljom ambalažom 2018. godine.

Zahvaljujemo se organizatoru na lijepom priznanju i nagradi. Zahvalila bih se i dizajnerici Indiri Filipović iz tvrtke Grafokor koja je prepoznala tu “pašku” emociju i odlično povezala sir s pokrivacom, neizostavnim dijelom paške nošnje po kojoj naša nošnja i je tako prepoznatljiva i nešto na što smo mi, Pažani, jako ponosni.Paški sir je dobio još jednu lijepu nagradu, ovaj put za dizajn – jedan tako dobar proizvod i zaslužuje jednako tako dobru ambalažu.  Jako smo ponosni, posebno zato jer je konkurencija bila zaista jaka. Kutijica je dobila nagradu po ocjeni potrošača zbog čega smo jako sretni budući da dolazi od samog potrošača, ali i kao najbolji dizajn otočnog proizvoda gdje je bilo puno lijepih pakiranja pa sam bila i iznenađena- konkurencija je bila zaista jaka. Nadamo se da će ova kutijica biti jedan lijepi suvenir iz Paga i iz Hrvatske! – Martina Pernar Škunca

Foto: PR
Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE