ZTC

Ljeto samo što nije stiglo, a većina nas već je i uhvatila priliku za kupanje i sunčanje na plaži. Uz prekrasne plaže i more jedino što nam još nedostaje je savršen kupaći kostim. Ovog puta vam donosimo nešto drugačije, vraćamo se u prošlost s badićima hrvatskog brenda Iggy – savršeni za boravak na plaži, odlazak na zabavu u beach bar, a mogu se nositi i kao body uz razne kombinacije za tople ljetne večeri!

Iggy je hrvatski brend iza kojeg stoji mlada Igrajna Vargek. Njezin stil je inspiriran starim časopisima, filmovima i vintage modom, a osim badića kod nje možete pronaći i razne druge komade odjeće poput haljina i jaknica. Igrajna je započela sasvim slučajno, otvaranjem dućana u Zagrebu gdje je prodavala odjeću drugih proizvođača, a u slobodno vrijeme je šivala razne suknje i haljine. Nakon nekog vremena je shvatila da se žene koje dolaze u dućan sve više zadržavaju pred stalkom gdje je bila izložena odjeće koju je ona izradila. Zbog toga je sve više i više šivala, da bi nakon nekog vremena zatvorila dućan i potpuno se posvetila svojim kreacijama uz pomoć majke. Njezin bivši dućan, a kasnije i brend Iggy dobio je ime po njezinom nadimku iz vrtića što je nama posebno slatko jer se osjeća toplina i ljubav koju mlada dizajnerica ulaže u svoje kreacije. Danas prodaje odjeću online putem Instagram profila i Facebook stranice!

Mi smo oduševljeni ovim badićima u retro stilu koji dolaze u raznim bojama i uzorcima, a osim prekrasnog dizajna mogu se pohvaliti i odličnom kvalitetom.

Foto: Iggy

Pripremila: Ines Cunjak

 

Vaši komentari