ZTC

Ispucala i nadražena koža, koža koja se ljušti, crvenilo, razna oštećenja poput posjekotina, malih ranica i sl., situacije su s kojima se često susrećemo. U takvim nam slučajevima dobro dođu razne kremice za kojima posežemo i u koje vjerujemo. Jedna upravo takva dolazi iz bogate ponude proizvoda hrvatske firme Pyrus sa sjedištem u Čakovcu.

Radi se o propolisno biljnoj masti za regeneraciju oštećene kože na bazi maslinovog ulja, nevena, kadulje i proplisa. Postoje dvije varijante ove masti – u posudici od 100 ml i u tubici od 50 ml. Varijanta od 100 ml dolazi u papirnatoj kutijici u kojoj se onda nalazi plastična posudica bež nijanse. Sama mast je boje karamele, a jednom kada se nanese na kožu, ona se ne upija nego ostavlja vrlo mastan i pomalo ljepljiv ostatak, što je i logično, s obzirom na sam naziv.

Krema je prvenstveno namijenjena regeneraciji oštećene kože. Time se misli na posjekotine, crvenilo, ispucalu kožu, kožu koja se ljušti ili peruta te na ostale oblike oštećenja. Iz osobnog iskustva znam da se može koristiti i za akne i mitesere iz kojih će doslovno izvući 90% nečistoća. Osim toga, odlična je za ispucalu kožu usana, oko noktiju i na drugim mjestima. Što je više držite na oštećenom mjestu, to će brže i bolje zacijeliti ranu. Sjajna je i u slučajevima kada vam se koža peruta. Stavite kremu preko takvih područja i pustite da odstoji nekoliko sati. Nakon što otklonite mast blazinicom, lagano istrljajte ručnikom i nanesite hidratantnu kremu. Osim toga, ova je krema savršena i kao balzam za usne. Izgledat će kao da nosite sjajilo, a istovremeno će vam krema hidratizirati usne. Mast možete staviti i u manje posudice i ponijeti sa sobom.

Kako se radi o proizvodu čija se proizvodnja temelji na prirodnim sastojcima, trebala bi odgovarati svakoj vrsti kože bez nadraživanja i iritiranja. Krema je zaista odlična, višenamjenska i doista djeluje te je od srca preporučam svima.

Pripremila: Marina Pilar

Vaši komentari