skip to Main Content
MENU
Kraljice i kraljevi Instagrama

Kraljice i kraljevi Instagrama

Ekspanzija društvenih mreža konstantno raste, a korisnika Instagrama svakim je danom sve više. Najpoznatija pošalica “Život prije Instagrama nije postojao” surova je stvarnost žena i muškaraca bez obzira na godine. Na SocialBladu objavljena je lista TOP 100 Instagram profila koji imaju najveći broj followersa i koji su medijski najeksponiraniji, a mi vam donosimo prvih 10 najjačih, među kojima je osam  kraljica i dva kralja Instagrama.

  1. BEYONCE

Američka rnb diva zasjala je na insta tronu. Gotovo 40 milijuna ljudi prati postove ove zanosne pjevačice čiji je profil prava celebrity zona.

  1. KIM KARDASHIAN

Za nijansu manje pratitelja brojeno u milijunima ima kraljica selfija i reality show-a – Kim. Ova najpoznatija Kardashianka plijeni pozornost svojim fotkama koje frcaju od seksipila, a obožavatelji su uvijek u toku sa svim njezinim dnevnim događanjima

  1. ARIANA GRANDE

Ova mlada ali već planetarno poznata pjevačica zaludila je instaljupce svojim profilom, a sama činjenica da na Instagramu stoji rame uz rame Beyonce i Kim govori u prilog njezinoj popularnosti na ovoj društvenoj mreži.

  1. SELENA GOMEZ

Još jedna mlada pjevačica i američka glumica te bivša Disneyeva zvijezda Selena Gomez pomela je svojom Insta popularnošću mnoge iskusnije celebove. Njezine su rakošne obline i napućene usnice često u prvom planu na njezinim fotkama, a sudeći po broju fanova mlada Selena ima što i pokazati.

  1. TAYLOR SWIFT

Taylor je u posljednje vrijeme zarobila glazbene ljestvice a visoko rangira i što se tiče popularnosti na društvenim mrežama. Osim ljubavi prema glazbi ova mlada zvijezda svojim je stilom osvojila i mnoge trendseterice i modne znalce.

  1. JUSTIN BIEBER

Na šestom mjesto TOP 100 Instagram profila našao se kontraverzni Justin Bieber. Ovu mladu pjevačku zvijezdu poznatu po razuzdanom partijanju prati više od 29 milijuna fanova.

  1. KYLIE JENNER

Mlađa sestra Kim Kardashian u zadnje vrijeme svakodnevno puni stupce svjetskih medija. Otkad su njezine povećane usne postale top tema ne prolazi dan da se njezino ime ne pojavi u nekom naslovu. Njezin je Instagram profil prepun  izazovnih fotografija, a mlada se Kendall sve češće nalazi i u ulozi modela

  1. NICKI MINAJ

32-godišnja reperica na opće oduševljenje svojih fanova, ne mari previše za privatnost. Tako ćete na njezinom Instagram profilu pronaći raznorazna privatna izdanja. Rasna ljepotica nedavno se zaručila s reperom Meek Mill-om što je naravno odmah objavila, a gdje drugdje nego na Instagramu

  1. KHLOE KARDASHIAN

Ne nije vam se učinilo, i nismo pogriješili, prezime Kardashian već je treći put na ovoj listi kraljeva i kraljica Instagrama. Još jednu sestru kontroverzne obitelji prati 24 milijuna ljudi

  1. NEYMARJR

Već kada smo pomislili da je popularnost nogometaša neko prošlo svršeno vrijeme, na desetom mjesto TOP 100 Instagram profila našao se Barcelonin napadač Neymar. Istetoviran, zgodan i uspješan, savršen je recept za milijunske posjete na njegovom Instagram profilu.

Facebook KOMENTARI

Back To Top