ZTC

Kozmetički salon Katea u Matuljima oaza je ljepote i mira, salon koji očarava interijerom i ugodom boravka, tretmanima i vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela. U želji da svojim klijenticama i klijentima pruže nezaboravno iskustvo i samo najbolje usluge, ovaj salon od nedavno pruža i uslugu TEENLIFTINGA po metodi dr Sanje Malbaše Gošović.

Katarina Strižić

Dr. Sanja Malbaša Gošović, liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog, 1990. godine je razvila metodu pod zaštićenim brandom TEENLIFTING®, koju i dalje razvija. Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno, odnosno stimulacije velikih grupa mišića, za što se koriste posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata. TEENLIFTING® sustav zaštićen je u Hrvatskoj, Europskoj uniji, Kini, SAD-u te drugim zemljama.

Da se radi o uistinu velikom uspjehu i patentu s domaćim potpisom svjedoči i velika potvrda struke, naime elitni američki časopis ‘AS IF’ TEENLIFTING® metodu uvrstio među šest najboljih svjetskih prirodnih neinvazivnih kozmetičkih metoda!

Svjetska metoda inovatorice dr Malbaše Gošović, TEENLIFTING Platizme već pri prvom tretmanu donosi vidljive rezultate kao što je podizanje tonusa mišiće i kože, smanjenje podbratka, podizanje usana, smanjenje vidljivosti bora. Namijenjena ženama i muškarcima, vaše će lice izgledati pomlađeno, zdravo, jednostavno već pri prvom pogledu u što smo se uvjerili i sami za vrijeme boravka te korištenja probnog tretmana.

„Moje je lice nakon prvog tretmana izgledalo zdravije, popunjenije, općenito izgledala sam odmorno, naspavano, podbratak je bio vidno manji, a brada čak i usnice su se podigle što mi je bilo nevjerojatno jer se radilo o samo jednom tretmanu od pola sata!“ Marija

Nakon konzultacija, uvjerila sam se da TEENLIFTING Platizme uistinu djeluje!


Tretman traje pola sata, ugodan je i nakon par minuta slijedi i faza opuštanja

 
Po završetku tretmana, potrebno je 10 minuta da prođe crvenilo te ste spremni nastaviti sa dnevnim obavezama

 

Platizma je mišić koji pokriva cijeli vrat, podbradak i donji dio lica. TEENLIFTING podbratka vrata i donjeg dijela lica jedinstvenim elektrodama ciljano djeluje na kompletan mišić platizme što u konačnici donosi rezultate koje su prenijeli i svjetski mediji, a svoje su povjerenje ovom tretmanu dale i brojne poznate osobe  domaće scene kao što su Tarik Filipović, Josipa Lisac, Nina Violić i brojni drugi.

Svoju ljepotu, izgled i mladost očuvajte na prirodan način, sve počinje adekvatnom vježbom mišića nakon koje neće biti potrebe za dodatnim intervencijama jer ova elektrostimulacija mišića lica i vrata – djeluje.

Navikli smo vježbati tijelo, brinuti o njegovanim noktima i urednoj kosi no ogledalo ljepote, zdravlja i brige o sebi je naše lice.

Kozmetički salon Katea do kraja siječnja daruje prvi tretman Teenliftinga Platizme  besplatno kako bi se i sami uvjerili da ova metoda pomlađivanja uistinu djeluje,  a osim tretmana uz individualno savjetovanje naučit ćete puno o mišićima lica, koži i procesu starenja te nasuprot tome – revoluciji prirodnog pomlađivanja na čelu s doktoricom koja je svoju uspješnu metodu patentirala.

Sigurni smo da ćete biti jako zadovoljni rezultatima na prvi pogled te da će salon Katea postati vaša nezaobilazna beauty adresa baš kao i mnogim klijenticama koje su i nama usmeno preporučile ovaj tretman i ovaj salon ljepote.


 

Kozmetički salon Katea

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

 Pripremila: Marija Mažar      Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari