SALLY

Kozmetički salon Katea u Matuljima oaza je ljepote i mira, salon koji očarava interijerom i ugodom boravka, tretmanima i vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela. U želji da svojim klijenticama i klijentima pruže nezaboravno iskustvo i samo najbolje usluge, ovaj salon pruža i uslugu TEENLIFTINGA po metodi dr Sanje Malbaše Gošović.  

Za vježbanje mišića nikad nije ni prerano, ni prekasno. Idealno je krenuti prije 30-ih, jer je puno bolje i zdravije zadržati čvrst  oblik lica, nego mu dozvoliti opuštanje i širenje. Što se prije krene to se i rezultati brže vide.  Gornje dobne granice za TEENLIFTING stimulaciju nema.

MY SPIRIT

Teenlifting donosi brojne dobiti u službi ljepote i zdravlja,  a KATEA je prošlog tjedna najavila novitet koji sam morala isprobati! Radi se o Teenliftingu kružnih mišića očiju koji donosi dobrobiti za koje vjerujem kako će se svidjeti brojnim ženama, rezultati tretmana su podignute obrve, puni i dignuti kapci te nestajanje podočnjaka!

To sam čudo morala probati. Tretman se izvodi u ležećem položaju i jako je ugodan. Nekoliko minuta traje priprema i djeluje poput prave relaksacije, lagane masaže lica, a nakon toga kreće i tretman. Probala sam Teenlifting platizme i moram naglasiti kako je ovaj tretman meni draži, ugodniji, poput spomenute masaže i zen trenutaka opuštanja usred dnevnih obaveza. Uživala sam dok je moje lice vježbalo.

Osjećaj je odličan za vrijeme trajanja tretmana, a još bitnije već prvi pogled na ogledalo otkriva rezultate. Lice izgleda zategnutije, a obrve su podignutije. Savršeno,zar ne?!

Kako bi se čim više žena uvjerilo u učinkovitost pomlađivanja koju je osmislila dr. Sanja Malbaša Gošović u Katei vas do kraja veljače tretman očekuje po promotivnoj cijeni od 180.00kn. /Puna cijena tretmana je 500,00kn./ 

Kozmetički salon Katea

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

  Foto: Ivor Mažar

ADVENT NA GRADINI