skip to Main Content
MENU
Kozmetički salon Katea predstavio je novi Teenlifting tretman koji će žene obožavati

Kozmetički salon Katea predstavio je novi Teenlifting tretman koji će žene obožavati

Kozmetički salon Katea u Matuljima oaza je ljepote i mira, salon koji očarava interijerom i ugodom boravka, tretmanima i vrhunskom kozmetikom za njegu lica i tijela. U želji da svojim klijenticama i klijentima pruže nezaboravno iskustvo i samo najbolje usluge, ovaj salon pruža i uslugu TEENLIFTINGA po metodi dr Sanje Malbaše Gošović.  

Za vježbanje mišića nikad nije ni prerano, ni prekasno. Idealno je krenuti prije 30-ih, jer je puno bolje i zdravije zadržati čvrst  oblik lica, nego mu dozvoliti opuštanje i širenje. Što se prije krene to se i rezultati brže vide.  Gornje dobne granice za TEENLIFTING stimulaciju nema.

Teenlifting donosi brojne dobiti u službi ljepote i zdravlja,  a KATEA je prošlog tjedna najavila novitet koji sam morala isprobati! Radi se o Teenliftingu kružnih mišića očiju koji donosi dobrobiti za koje vjerujem kako će se svidjeti brojnim ženama, rezultati tretmana su podignute obrve, puni i dignuti kapci te nestajanje podočnjaka!

To sam čudo morala probati. Tretman se izvodi u ležećem položaju i jako je ugodan. Nekoliko minuta traje priprema i djeluje poput prave relaksacije, lagane masaže lica, a nakon toga kreće i tretman. Probala sam Teenlifting platizme i moram naglasiti kako je ovaj tretman meni draži, ugodniji, poput spomenute masaže i zen trenutaka opuštanja usred dnevnih obaveza. Uživala sam dok je moje lice vježbalo.

Osjećaj je odličan za vrijeme trajanja tretmana, a još bitnije već prvi pogled na ogledalo otkriva rezultate. Lice izgleda zategnutije, a obrve su podignutije. Savršeno,zar ne?!

Kako bi se čim više žena uvjerilo u učinkovitost pomlađivanja koju je osmislila dr. Sanja Malbaša Gošović u Katei vas do kraja veljače tretman očekuje po promotivnoj cijeni od 180.00kn. /Puna cijena tretmana je 500,00kn./ 

Kozmetički salon Katea

Kontakt: 051 718 448

KATEA FACEBOOK

  Foto: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top