skip to Main Content
MENU
Kozmetički proizvod tjedna: TINKTURA regenerator za kosu JASMIN

Kozmetički proizvod tjedna: TINKTURA regenerator za kosu JASMIN

Hrvatski brend prirodne kozmetike Tinktura vrlo je brzo svojom kvalitetom te pristupačnim cijenama privukao zavidan broj pratioca i kupaca. Njihovi proizvodi za njegu kože i kose postali su hit u rekordnom vremenu, cjelokupni asortiman proizvoda možete pronaći na prodajnim mjestima diljem Hrvatske te na webshopu i u DM-u. Na njihovim društvenim mrežama svakodnevno čitamo oduševljene recenezije i pohvale zadovoljnih kupaca stoga nismo mogli odoljeti isprobavanju jednog od najprodavajnijh proizvoda za njegu kose: regeneratoru za kosu JASMIN, koji definitivno proglašavamo “must have” proizvodom za njegu kose u hladne zimske dane.

jasmin-regenerator-za-kosuOvaj regenerator namijenjen je kovračvoj i neposlušnoj kosi, kojoj je potreban dubinski hranjivi tretman za jačanje, sjaj i diiiiivan miris. 

Mi smo došli do odgovarajuće formule s kojom vam glava neće eksplodirati :) Regenerator Jasmin rastura i promijenit će vam život! Učinit će vašu kosu nježnom, mekanom i svilenkasto sjajnom. Voljet ćete ga zbog načina na koji vaše kovrče čini savršenim. Vaša kovrčava kosa će biti sretna, a njezin neposluh stvar prošlosti. A tek njegov miris! Obožavat ćete ga i da morate odabrati jedan proizvod koji bi ponijeli sa sobom na pusti otok to bi sigurno bio on :) – Tinktura

Svakako možemo reći da je ovo jedan od onih proizvoda čije blagotvorno djelovanje primjetite već pri prvom korištenju i jednostavno se pitate: Gdje si se skrivao do sada? Kosa je na dodir meka i nahranjena, krasi je visoki sjaj i dugo prati očaravajući miris. Ono što je najljepše jest da je proizvod u potpunosti napravljen ručno, bez dodatnih boja i parabena, od samo najkvalitentijih prirodnih sastojaka. Sve riječi Tinkturinog kreativnog tima i više nego potvrđujemo te od srca preporučujemo ovaj regenerator svima koji žele ukrotiti neposlušne kovrče te jednostavno osvježiti i nahraniti kosu.

Koji su vaši omiljeni proizvodi za kosu? Jeste li već isprobali/le Tinkturine pripravke? Mi ih sve redom obožavamo! 

WEBSHOP

Izvor: tinktura.com

Pripemila: Katja Grubiša

Vaši komentari
Back To Top