Koreograf i kreativni direktor Justina Timberlakea, Marty Kudelka, dolazi u Hrvatsku i to na svjetsko finale DanceStar World Finals turnira koje se od 23. do 27. svibnja održava u Poreču u Zelena Resortu. Kudelka je 2007. i 2013. osvojio MTV-jevu nagradu za najbolju koreografiju u glazbenom spotu i to za Justinove pjesme „My Love“ i „Suit&Tie“. Uz to, još je pet puta bio nominiran za MTV VMA nagradu, koja je jedna od najprestižnijih svjetskih nagrada za plesnu koreografiju. Nedavno je Timberlake uz svoj tim plesača i koreografiju Martyja Kudelke nastupao na najvećoj svjetskoj pozornici i to u poluvremenu Super Bowla koje je pratilo više od 103 milijuna ljudi.
Marty Kudelka je Justinu Timberlakeu glavni koreograf za glazbene spotove, televizijske nastupe i solo turneje, a radio je i s drugim popularnim izvođačima poput Mariah Carey, Jenifer Lopez, Pink, Janet Jackson, One Direction, Jasonom Derulom i mnogim drugima. Kao jedno od najprominentnijih imena u plesnoj industriji bio je gost američkih emisija „Dancing with the stars“ i „So you think you can dance“, a uskoro će posjetiti Hrvatsku kao član žirija DanceStar World Finals. Uz to, režirat će i koreografirat video projekt koji svake godine donosi najbolje od najboljih plesača koji se natječu u finalu turnira. Ova nevjerojatna prilika nudi plesačima jedinstven doživljaj rada s jednim od najboljih koreografa današnjice.
DanceStar World Finals je završnica jednog od najvećih natjecanja u plesu koje okuplja više od 7,000 najboljih i najtalentiranijih plesača iz cijelog svijeta. Nakon kvalifikacijskih turnira u Austriji, Bugarskoj, Mađarskoj, Filipinima, Rumunjskoj, Slovačkoj, Južnoj Africi te Hrvatskoj, veliko finale u Poreču mladim će plesačima biti ne samo natjecanje, već i druženje i učenje od najboljih svjetskih plesača. Poreč će tako na pet dana postati plesni centar svijeta, a uz Martyja Kudelku članovi žirija bit će i druga eminentna imena s plesne scene.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE