ZTC

Dizajnerica Anja Stehlik nam donosi kampanju za zimu u kojem se njen brend Stehlik protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti. Pričom inspiriranom impresionizmom, spojem umjetnosti i mode, jedna od najprodavanijih dizajnerica iz Istre odvući će nas u sanjivi svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama.

Nova kolekcija kojom vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksepila zasigurno će biti prava poslastica ove zime .

Savršen spoj suprotnosti za sve koji ne žele proći nezamijećeno

Motivirana estetikom slavnih umjetnika, predstavlja kolekciju kojom prevladavaju 3d aplikacije cvijeća u zelenoj, crnoj, bordo i oker boji. Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala svile, čipke , vune i baršuna koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost.

Dizajnerice zaigrano spaja suprotnosti – mekane i tvrde materijale te čipku i transparentne materijale, a kombinacijom čipke, tila, volana i trake nastaju prava umjetnička djela. Na prvi pogled se vidi kako je Stehlik predano radila na svakom odjevnom predmetu, posvećujući posebnu pažnju detaljima u želji da svaki komad bude savršen. Cijelu glamuroznu priču zaokružuju upečatljivi uzorci u kombinaciji s 3D cvjetovima te ručno vezeni Swarovski kristali koji naglašavaju iznimnu senzualnost oversized kaputa.

„Ženstvene siluete uz bogate teksture, cvjetno aplicirane detalji u stilu visoke mode i pomalo netipičan zagasitiji kolorit imaju za ulogu svaku moju klijenticu učiniti još ljepšom, posebnijom i hrabrijom“

Više o Anji i njenom brendu možete saznati na Facebook stranici i Instagram profilu te WEB-u


PHOTO: Ana Lorencin Buljan
Model: Sara Dilber/ Daisy Vitasovic ( Tijara model management)
MUA: Klara Sosic
Hair: Pjerika

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar