ZTC

Svi volimo veseli ljetni nakit, ali često se dogodi da ga ne smijemo nositi na plažu kako ga more ne bi uništilo. Branka Zidar iz Zagreba smislila je rješenje i za taj problem. Ona izrađuje nanožnice koje ne samo da su predivnog dizajna, već su napravljene od Swarovski kristala i sigurne za pokazivanje dobrog stila na plaži.

Branka dolazi iz Zagreba i već se 20-tak godina bavi izradom nakita, a kaže kako oko pokretanja posla nije puno razmišljala već je sve nekako došlo spontano. Izrada nakita nije njezin posao ni njezin hobi već nešto s čime ona živi 24 sata dnevno, zapravo možemo reći kako joj je izrada nakita postala način života. Inspiracija dođe sama, ponekad joj toliko ideja padne na pamet da ih postane nemoguće sve realizirati.

Voljela bi kada bi naše tržište bilo veće, i kada bi mogla slobodno izraziti svoju kreativnost jer nažalost mnogo puta mora stopirati neke svoje ideje zbog malene potražnje na tržištu. Ipak, nas je Brankin nakit oduševio i mi joj ovim putem poručujemo da samo tako nastavi dalje i slobodno izrazi svoju kreativnost jer će je netko uvijek prepoznati.

Ostatak njenih kreacija možete pogledati na Facebook profilu: Kirka Jewelry.

Foto: privatni arhiv
Pripremila: Ines Cunjak
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE