ZTC

Porsche Inter Auto na Škurinjama pod motom „Najljepše je biti dijete“ ugostit će 27.05. u prijepodnevnim satima, od 10-13h  Kid’s Day. Poznati auto salon raspolaže velikom vanjskom površinom koja će ovom prilikom biti pretvorena u pravu dječju zonu, uz scenski dio na kojem će se izmjenjivati plesne skupine i izvođači, sportsku zonu koju će opremiti Decathlon uz moderne, ali i zaboravljene igre kao što su lastik, školica, križić-kružić i brojne druge!

Kako bi djeca, ali i roditelji uživali u raznovrsnim sadržajima, sve posjetitelje očekuje i zanimljiv dodatni program.

Hula hop radionica privući će i djecu i roditelje, a vodit će ju Adriana Karuza,  uz riječku dizajnericu Andreu Anić Dokmanović, modni brand Andy’s,  djecu očekuje dizajnerska radionica i prilika da se okušaju u kreiranju dok p lesnu radionicu priprema Paola Vukelić,  studio Trinity iz Rijeke kao priliku mlađim generacijama da se okušaju u prvim plesnim koracima.

Ulaz je slobodan, a osim sadržaja za djecu, Porsche Inter Auto poziva i na testnu vožnju nove Škode Kodiaq koja je u rujnu predstavljena u Berlinu te se brzo nametnula u svojoj kategoriji vozila, idealnoj za moderne obitelji kojima su dani ispunjeni dnevnim obavezama, a vikendi obiteljskim druženjima baš poput ovoga!

Rezervirajte 27.05. već sada i provedite vrijeme uz bogat program, iznenađenja i trenutke za pamćenje posvećene dječjoj zabavi na otvorenom, daleko od modernih uređaja, uz svježi zrak, smijeh i igre koje će djecu animirati, a odrasle podsjetiti na sretne trenutke djetinjstva! Kampanju je snimio Ivor Mažar, posebna zahvala ide MYRIAM BALONI  kao i Decathlonu, Porsche Inter Autu te plesnom studiju Trinity & co.

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar