ZTC

ZTCaffe projekt je koji ugošćuje interesantne osobe iz javnog života te svim posjetiocima omogućuje neposredan kontakt, postavljanje pitanja i osvajanje nagrada. Kava zamišljena kao talk show u opuštenoj atmosferi dotiče se aktualnih, zabavnih i zanimljivih tema.

ZTC

ZTCaffe ove subote, 23. ožujka u 18 sati!

Kenan Mandra autor je Liposukcijske dijete, metode mršavljenja kojom pomaže ljudima diljem svijeta da postanu zadovoljniji sobom Kenan je Liposukcijsku dijetu osmislio nakon što je i sam, uz pomoć ove metode, smršavio 40 kilograma. Osobno iskustvo pretočio je u zanimanje nutricionist u Italiji na “Università Popolare di Scienze della Salute” i drugim sveučilištima. Kenanu smo postavili i nekoliko pitanja o liposukcijskoj dijeti, ali i njegovom zanimanju.

 

Što je Liposukcijska dijeta?

Liposukcijska dijeta je metabolička pretvorba masti u energiju s liposukcijskim efektima. To je metoda mršavljenja koja spaja mediteranski način prehrane, niskokalorijsku dijetu i pomoćna sredstva za mršavljenje odobrena od EFSA (Europska agencija za sigurnost hrane). Protokol traje 14 dana, a rezultat je gubitak tjelesne mase 7-10% od početne. Tajna je u sposobnosti tijela da se hrani vlastitim masnim rezervama. Protokol prehrane zadovoljava minimalne energetske i nutritivne potrebe organizma, smanjen je osjećaj gladi, a prvi rezultati se vide nakon 24 sata.

Što Vas je potaklo da osmislite Liposukcijsku dijetu, postoji li neki trenutak koji je bio okidač za promjenu?

Rekli su mi da je to nemoguće. Što drugo čovjeku treba da u njemu proradi motivacija? Većinu dijeta nisu smislili nutricionisti pa ni ja nisam bio nutricionist kada sam počeo. Zato sam bio otvoren za drugačije ideje i mišljenja izvan klišea. Osobni rezultat je bio najbolji dokaz i motivacija.

Koja je tajna velikog zanimanja i uspjeha upravo ove metode mršavljenja?

Liposukcijski efekti, brzi rezultati i jednostavnost u primjeni. Korisnicima nismo ponudili samo mršavljenje nego i oblikovanje tijela u kritičnim zonama. Također smo ponudili i brze rezultate što potpuno odgovara potrebama, ali i visoku razinu sigurnosti. Protokol mršavljenja prošao je kroz sve faze razvoja, od opita i kliničkih ispitivanja do iskustava preko 100.000 korisnika. International Health slovi za kuću od povjerenja jer je naša misija prije svega zdravlje. S toga su nam povjerenje poklonile brojne poznate ličnosti, od liječnika do sportista.

Sve što vas zanima o Liposukcijskoj dijeti saznajte već ove subotu, 23. ožujka u 18 sati u ZTC-u!


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 

 

Kancelarija bar