ZTC

Naša novinarka Katja Grubiša svoje je prve retke na Stilueti zadobila kroz priču o svom nakitu, brend Katie Creaty oduševio nas je na prvi pogled, a kako smo pomalo otkrivali mladu dizajnericu i njezin afinitet prema stvaralaštvu, kreativnosti i nepresušnom vrelu ideja, suradnja se proširila i na Stiluetu te je Katja upotpunila naše redove i oplemenila naš portal svojim novinarskim radom.

Ovoga ljeta Katie Creaty donosi novu kolekciju, priznajem, meni dosad najljepšu.

Katjine narukvice odišu ženskom senzualnošću, ljepotom, unikatne naglašavaju osobnost svake dame jer baš poput ovih komada nakita svaka od nas je posebna i ima nešto u sebi sjajno i nevjerojatno! 

U moru trendova, Katjin nakit je bezvremenski, a kolekcija će se odabirom kolorita savršeno uklopiti u preplanulu put i sve ljetne stylinge. 

Ljeto je stvoreno za ljubav, prema sebi, moru, životu, prema predivnim komadima nakita naše Riječanke čija mašta doista može – svašta!

S ljubavlju nosimo KATIE CREATY i pratimo kako se riječki brend razvija prateći svoj prepoznatljiv senzibilitet i dizajnerski izričaj koji žene vole na prvi pogled!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE