Nakon uspješnih promocija nove knjige u Rijeci, Zagrebu i Vinkovcima, autorica Ivana Grabar nastavlja s promocijama. Prva slijedeća je u četvrtak, 26.01. u Guitar caffe-u na Kastvu s početkom u 20h. O novoj knjizi autorica ističe:

„Prva knjiga je o mom životu, razvodu, dizanju i padanju. Protkana je emocijama i zaista je posebna. Potiče na razmišljanje. Budi. Žene se ne odvajaju od nje. Druga knjiga “Život može biti lijep” je moja zrelost i odluka da mogu i zaslužujem bolje i više, da sam spremna ponovo voljeti, da želim učiti i rasti, napredovati. Druga knjiga je cijela moja filozofija života pretočena u tekst. Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!“

Ivana Grabar sprema promociju s motom “Spoznaj da si žena”

Na promociji u Kastvu autorici će se pridružiti i dvije posebne žene s kojima autorica često surađuje:

Sve promocije autorice, pa tako i ovu na Kastvu, prati partner, renomirani istarski vinar Vina Pilato. Autoricu i vinara veže posebnost i različitost, jedinstvenost, kvaliteta i ljubav prema onome što rade. Tema večeri je: Spoznaj da si žena – to je tvoj moto! Vjerujemo da će upravo ova večer za žene biti inspirativna, zanimljiva i osebujna.

Izvor: PR

Foto: Josip Čekada, službena FB stranica autorice

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE