skip to Main Content
MENU
Kastav domaćin promocije knjige Život može biti lijep autorice Ivane Grabar

Kastav domaćin promocije knjige Život može biti lijep autorice Ivane Grabar

Nakon uspješnih promocija nove knjige u Rijeci, Zagrebu i Vinkovcima, autorica Ivana Grabar nastavlja s promocijama. Prva slijedeća je u četvrtak, 26.01. u Guitar caffe-u na Kastvu s početkom u 20h. O novoj knjizi autorica ističe:

„Prva knjiga je o mom životu, razvodu, dizanju i padanju. Protkana je emocijama i zaista je posebna. Potiče na razmišljanje. Budi. Žene se ne odvajaju od nje. Druga knjiga “Život može biti lijep” je moja zrelost i odluka da mogu i zaslužujem bolje i više, da sam spremna ponovo voljeti, da želim učiti i rasti, napredovati. Druga knjiga je cijela moja filozofija života pretočena u tekst. Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!“

Ivana Grabar sprema promociju s motom “Spoznaj da si žena”

Na promociji u Kastvu autorici će se pridružiti i dvije posebne žene s kojima autorica često surađuje:

Sve promocije autorice, pa tako i ovu na Kastvu, prati partner, renomirani istarski vinar Vina Pilato. Autoricu i vinara veže posebnost i različitost, jedinstvenost, kvaliteta i ljubav prema onome što rade. Tema večeri je: Spoznaj da si žena – to je tvoj moto! Vjerujemo da će upravo ova večer za žene biti inspirativna, zanimljiva i osebujna.

Izvor: PR

Foto: Josip Čekada, službena FB stranica autorice

Facebook KOMENTARI

Back To Top