ZTC

Modni dodaci izvrstan su način da unesete malo svježine u svoj uobičajeni modni izričaj, no bez prevelikih promjena, ulaganja ili riskiranja. Upravo su takve i marame za kosu, veliki ljetni trend koji predviđamo da ćemo obožavati i u jesenskim danima. Unos živost i razigranost u svaku odjevnu kombinaciju te na vrlo moderan način ostavljaju dojam ležernosti.

Društvene mreže preplavile su marame za kosu, a viđamo ih u najrazličitijim bojama i oblicima. S modnim dodatkom poput ovog, najvažnije je zaboraviti na pravila i jednostavno uživati u igri. Maramu možete jednostavno omotati oko glave ili njom prekriti gumicu na konjskom repu, a odlično će funkcionirati i uz punđu. 

Važno je ne premišljati odnosno namještati maramu previše i jednostavno se opustiti uz pomalo “nemaran look”. U tome i jest ljepota ljetnih dana na moru i plaži kada se ne moramo opterećivati je li svaka vlas na svojem mjestu. Kada je u pitanju sam izgled marame, opcija je bezbroj. Pokušajte odjenuti nešto jednostavniju odjeću u maksimalno dvije – tri boje te ju nadogradite sa šarolikom maramom koja će podići čitavu kombinaciju. Isprobajte nekoliko načina vezanja dok ne pronađete onaj koji najbolje odgovara vašem licu i modnom izričaju. 


Ako vas zanima gdje nabaviti marame poput ovih, Zara je odlična highstreet opcija. Pa ipak, za posebnu dozu kreativnosti, predlažemo vam da se jednostavno uputite u omiljenu lokalnu trgovinu sa šivaćim materijalima i izaberete uzorak koji vam se sviđa te vrlo jednostavno izradite maramu po želji. 


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Pinterest, Zara.com/hr

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE