ZTC

Estetski centar Eternity u Matuljima je specijaliziran za njegu kože, tretmane mršavljenja, masaže, njegu tijela, lasersko odstranjivanje dlačica, tretmane dermalnim filerima, nekiruški face lifting, tretmane pomlađivanja laserom, multipolarnom radiofrekvencijom (Venus legacy) i ultrazvukom!

Zaista nas je zaintrigirao širok spektar tretmana koji nude te smo i mi sami odlučili posjetiti Eternity, a ljubazno osoblje s osmjehom nas je dočekalo. Ispred objektiva našla se Lana Gržetić, koja je osvojila titulu Miss Hrvatske 2013. godine, a iza objektiva spremno je sve zabilježio Ivor Mažar.

Ovaj posjet nije slučajan, Lana će na reviji CITY 45 20 na Trsatskoj gradini 14. srpnja imati čast nositi posebnu haljinu pod pokroviteljstvom estetskog centra Eternity, a u pripremama je itekako uživala…

Želite li glatku kožu bez celulita, smanjenje konfekcijskoj broja, zategnutiju kožu, novi mladenački izgled bez bora, Eternity vam nudi rješenje za sve vaše nedoumice i probleme. Kod njih sve to možete postići bez boli, operacija te bez vremena za oporavak. Posvetite se sebi i priuštite si tretman u Estetskom centru Eternity, a to će doprinijeti i vašem osobnom zadovoljstvu i sreći uz novi pomlađeni izgled!

Adresa: Kvarnerska cesta 47/A, Matulji

Tel.: +385 51 440 666

Web: Eternity

Facebook: Eternity

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE