ZTC

Naše današnje sugovornice su dvije sestre Draženka Jozičić i Dijana Ribić iz Rijeke koje su osmislile super ideju, vrlo simboličnu i jednostavnu, a opet s druge strane zanimljivu i posebnu. Naime Draženka i Dijana pokrenule su vlastiti brend Sorelle Box s kojim potpisuju predivne poklon kutije namjenjene kumama i mladim majkama. Iako je njihova ideja i sama realizacija još uvijek na početku, nas su oduševile predivnim karakterom i jednostavnošću te ljubavi koju ulažu u ovaj za sada još hobi, a ovo je njihova priča.

Dobro nam došle na Stiluetu, za početak možete li nam reći nešto više o brendu Sorelle box, kako je nastala ideja?

Hvala vam na pozivu, zaista smo bile iznenađene jer kao što sam i rekla tek smo počele, a ideja se rodila kada sam ja dobila jedan takav poklon koji je meni moja kuma osmislila i poklonila kada me je pitala za kumstvo. I to je meni bila predivna gesta, pa smo razmišljale zašto i mi ne bi tako nešto prezentirale i napravile kako bi i neka druga mladenka mogla na zanimljiv i poseban način upitati dragu osobu za vjenčanu kumu.

No osim za kumstvo, postoji i kutija za mlade majke, jer ipak mama je samo jedna, što je igralo ključnu ulogu u realizaciji i ove ideje?

Ja sam mlada majka i naravno kada sam rodila sva pažnja je bila usmjerena na mog sina, i to je sve divno i prekrasno, ali kao mama osjećala sam se potpuno zanemareno i zbog toga smo došle na ideju kako bi jedna lijepa kutija pokazala svakoj majci koliko je bitna u cijeloj toj priči jer ona je i rodila i namučila se i odrekla se sna i uvijek je tu za bilo kakve intervencije u svako doba dana. Intencija je bila osim za kume, napraviti i poklon kutiju za mame da se nakon poroda osjećaju lijepo ali i da osjećaju da netko ipak misli i na njih.

Što sve možemo pronaći u takvom jednom Sorelle Box-u, za mlade majke ali i za kume?

Mi smo se dogovorile i složile smo upravo te dvije poklon kutije, jedna za kumu imenom Bella Box i jedna za mamu, Mamma Box, a na našem Instagram profilu možete pronaći što sve sadrži jedna kutija, otprilike je to 5 artikala i onda još dodamo nešto po želji, naravno uvijek smo otvorene i za opciju rada po željama klijenata. Svakim danom se rađaju nove ideje pa tako će i s vremenom i naša ponuda biti bogatija za nove Sorelle Box.

Gdje nabavljate sve te male poklončiće koje koristite za popunjavanje vaših poklon kutija?

Imamo dogovor s jednom tiskarom koja nam radi šalice i majice s natpisima, odlučile smo se za natpise na engleskom jeziku jer je nekako zvučnije, pa tako imamo natpise Made of honor za kume i You’re one in a milion za mame. Imamo i jednu kolegicu, koja je inače moja prijateljica i po struci je farmaceut i fitoaromaterapeut i ona nam radi prirodne balzame za usne, handmade sapune, pločice za njegu tijela i onda to sve nekako ukomponiramo. Volimo da bude ručni rad i nešto posebno, a ne nešto što svako može kupiti u prvoj trgovini.

Znam da ste sestre, ali zašto baš Sorelle Box?

Ime je nekako došlo spontano, imamo još jednu sestru i od malena se tako zovemo i uvijek smo bile povezane. A ime je pamtljivo, jednostavno i zvučno pa je tako i ostalo.

Kako se slažete u poslu s obzirom da ste sestre i da vjerojatno tu postoje neke sestrinske razmirice?

Inače i na redovnom poslu skupa radimo i slažemo se super, svaka ima svoje zadatke, ali ovo je nešto novo tek smo započele i vidjet ćemo što će od toga bit. Draženka je glavna, ali ja sve moram odobriti haha. 🙂

Nema nikakvih prepirki uglavnom se sve dogovorimo.

Kakve su bile dosadašnje reakcije koje ste dobile, moram priznat da su fotke odlične?

Za sada nismo imale niti jednu negativnu reakciju, jako puno pohvala i jako puno komentara i upita od prijateljica ali i nepoznatih osoba. Često nas i dijele na Instagram priči, a jednom su nas čak i pitali ako organiziramo vjenčanja.

Dijana je kreativna duša, ona baš zna s fotkama, ja sam više za vođenje društvenih mreža i marketinga. 🙂

I za kraj vas moram upitati kakvi su vam planovi za budućnost, što bi htjele postići?

Nismo se ni nadale da će u tako kratkom vremenu ovo odjeknuti, krenulo je kao hobi i zapravo još je hobi, ali nadamo se da će možda jednom postati i nešto više od toga. To nam je cilj i želja, ali puštamo da sve ide spontano, bez ikakve prisile da se nešto mora, no vidjet ćemo sve što nam vrijeme donosi.


Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari