ZTC

“This is a loving space for all to share, inspire and be inspired. A place for the magic makers, the dreamers and conjurers, the wild at heart, the love makers, the freedom seekers, the light workers, to all those who long to express their inner worlds through creativity and love. 

One of my deepest desires and joys in life is to be inspired and to inspire others. To awaken the joy, the love, and the freedom for creative self expression.”

Iza bloga Gypsy Lovin Light krije se jedna nevjerojatno topla i posebna blogerica, majka dvoje djece udana za fotografa, vrlo zainteresirana u moć pozitivnog razmišljanja, zahvalna na životu i sitnicama koje ju okružuju, vrlo brzo stekla je miljenike diljem svijeta. To ste sigurno već zaključili i po uvodu koji nismo htjeli prevoditi jer je upravo ovako savršena slika profila koji nam se jako svidio.

S profilom Helen iz Australije susreli smo se putevima Instagrama, njezine fotografije vrlo su nam vrlo su nam brzo postale vrlo drage, donose osvježenje, stil koji nam se jako sviđa i jedan osjećaj Australije koji bi rado transportirali u naše sada već hladne jesenke krajeve.. Uživajte u inspiraciji ove nadahnute majke i blogerice, vjerujemo da će vam se njezin Instagram profil jako svidjeti.

Helen je poznata i po nakitu koji se može online kupiti putem bloga GYPSYLOVINLIGHT.

Našu pažnju ovoga puta osvojio je nakit za tijelo, a tzv. popularni body jewelry komadi savršeno bi se uklopili na plaže diljem Lijepe naše!

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE