S dolaskom toplih proljetnih dana budi se želja u ženama da svoje tijelo dovodu u red kako bi ljeto dočekale zadovoljne sobom i svojim izgledom. Jedna od stavki koje dame najčešće muči je celulit kojeg nazivaju i najvećim neprijateljem savršenog tijela. Šokantan je podatak da  između 85-98% žena vodi bitku s „ljutim protivnikom“, razlozi zbog kojih se javlja su različiti, od genetike, loše prehrane, izostanka tjelovježbe no dobra je vijest da postoji rješenje.  Venus legacy tretman koristi 4D tehnologiju kombinirajući multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja, VariPulse te Realtime Thermal Feedback tehnologiju.


Tretman je idealan za zatezanje kože lica ili tijela, uklanjanje celulita te ublažavanje strija. Zbog pozitivnih učinaka ovih naprednih tehnologija, tretman omogućuje brzi gubitak centimetara u obujmu, što ga zaista čini jedinstvenim!

Njegovu učinkovitost dokazuju brojna klinička istraživanja, kao i FDA odobrenje za uklanjanje celulita i zatezanje kože. Termin celulit prvi je put upotrebljen 1920. godine no gotovo sto godina kasnije Venus legacy tretmani ljuti su protivnici problematične pojave koja se popularno naziva i „narančina kora“.

Tretman donosi relaksirajući osjećaj, trajanje ovisi o području koje se tretira, za smanjivanja celulita na bokovima i bedrima preporuča se 20-30 minuta tjedno, za trbuh 25 minuta kao i za lice, a za ruke i vrat 20 minuta tjedno. Preporučeni razmak između tretmana je pet do sedam dana, a kako ne bi izostali rezultati, preporuča se minimalno šest tretmana.

Promjena je proces koji počinje s dobrom odlukom, a najbolja odluka je posjetiti estetski centar Eternity koji je regiju oplemenio kvalitetnim aparatima i profesionalnom načinom rada. Iz estetskog centra Eternity-a poručuju kako bi bilo idealno krenuti čim prije, paziti na dovoljan unos tekućine, pripaziti na prehranu i dovoljnu fizičku aktivnost te dobri rezultati neće izostati.

Dobili smo i dodatnu preporuku uz koji će rezultati biti još i bolji,  kombinacija ovih tretmana s kupkama vruće soli Mrtvog mora koja će iz organizma istisnuti višak vode, toksina i poboljšati izgled kože.

Stres, preskakanje obroka, neispavanost i iscrpljenost su stanja, koja uz genetičke predispozicije ubrzavaju nastanak celulita. Odlučite se na promjenu već danas, Venus Legacy omiljeni je tretman brojnih Riječanki i Istrijanki, što i ne čudi, djelotvorno rješava problem koji muči brojne žene. No, ne više. Dočekajte ljeto spremne, zadovoljne i sigurne u sebe, svaka žena zaslužuje osjećati se dobro u svojoj koži.

Estetski centar Eternity, Kvarnerska cesta 47a, 51211 Matulji

ESTETSKI CENTAR ETERNITY

ESTETSKI CENTAR ETERNITY FACEBOOK

Vaši komentari
SALLY