ZTC

Blagdanski ponedjeljak je i posljednji dan održavanja Bele nedeje, najpopularnije i najposjećenije kastavske manifestacije, a organizatori su i za ovaj dan pripremili bogat i raznovrstan program.

Posjetitelji mogu uživati u bogatoj ugostiteljskoj, gastro i eno ponudi, te izvrsnoj ponudi autohtonih proizvoda, ponuda OPG-ova i sajmu robe široke potrošnje, dok je za najmlađe na nekoliko mjesta organizirana zabava u zabavnim centrima. Programski dio započinje dodjelom nagrada za najljepšu okućnicu koja će se održati u Vikotovoj bačvariji s početkom u 12 sati, a nastavit će se nastupima Coffe Shop Acoustic Banda na Crekvini u 14:30 te klape Baladur u 15 sati na Fortici.

Tijekom dana za posjetitelje će biti otvorena vrata Speleogalerije, Izložbe vina i “Makina za mlet grozje”, Muzejske zbirke Kastavštine, ateljea Lokvina i Pavić, te Galerije Svete Trojice, a ulicama grada posjetitelje će zabavljati PachaMama Street Connection te Živa fontana. Veliko finale Bela nedeja će imati u večernjim satima zabavama do ponoći, uz Trio Vox te Maura Staraja & La Bandu na Crekvini i The Baker Street Quartet i Lucky Band na Fortici. Točno u ponoć završit će još jedno izdanje najveće kastavske fešte.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE