ZTC

Živimo u vrlo brzim vremenima, imamo osjećaj da dani traju kraće no ikad, a svijet seli na pametne uređaje koji preuzimaju ulogu komunikacije, interakcije, vijesti, povezivanja, znanja, fotografiranja, snimanja…

Od studentskih dana sam u medijima i nikad se svijet prijenosa informacija nije brže odvijao, dok je do nedavno radio bio najbrži medij, televizija najzastupljeniji, tisak meni osobno najzanimljiviji, danas se zahvaljujući društvenim mrežama sve promijenilo. One emitiraju video, prenose fotografije, u par rečenica donose najbitnije vijesti. One su više od segmenta društvenosti, one su prva informacija, prva vijest, poznate osobe više ne čekaju novinare  – same plasiraju, stvorio se čitav niz osoba koje su karizmom, inteligencijom ili upornošću stvorile od sebe  brand i profitiraju, upravo radi i zbog društvenih mreža.

Prije pet godina  pokrenuta je Stilueta te smo u startu veliki oslonac pronašli u Facebooku. Inbox nam svakodnevno “gori” od suradnji, najbolje ideje dobivamo prateći što se događanja na fejsu, a i sama čitanost dolazi nam velikim dijelom upravo s ove svemoćne destinacije.

Stoga smo se odlučili na korak više. 2015. godine Facebook je uveo opciju Instant Article kojom se članci mogu pregledavati brže na vašim mobilnim uređajima, a koju smo nedavno primijetili u nekim svjetskim medijima, razumijete da sve radimo s puno volje i želje te samostalno, nekoliko dana rada jednog člana tima urodilo je time da sada vašu i našu Stiluetu čitate brže, bolje i preglednije upravo putem Facebooka na vašim pametnim uređajima!

Takni na fotku…

Želja nam je da u našim sadržajima uživate te da vam budemo najdraže štivo na dlanu, stalo nam je do vremena koje nam darujete i povjerenja, trudit ćemo se i dalje stvarati inovativne teme i kreirati jedinstvene sadržaje,  a tehnologija koja nam je na raspolaganju i dalje će nam biti prijatelj u radu kako bi vama pružili jedinstveno iskustvo i kvalitetu jer svakim klikom potvrđujete da se naša vizija, trud i rad isplatio. 

Pripremila: Marija Mažar

 

Vaši komentari