ZTC

Bez obzira što vam rekla, svaka žena voli i želi biti iznenađena i darivana za Valentinovo. Iako ste vi sigurno jedan  osvješteni par i ljubav ne slavite jednom godišnje, evo ideja koje će joj se svidjeti, začinite nekom finom večerom i osmijeh na licu vaše voljene neće izostati…

NOMAS VELLO BON – DOPUSTITE JOJ DA UŽIVA U SEBI…

Španjolska franšiza najpoznatija je po tretmanu fotoepilacije iako u ponudi imaju i druge tretmane! Vaša će ljupka djevojka ili žena biti jako sretna ako dobije bon po odabiru te joj omogućite da uživa u sebi i svojoj ljepoti još više! S Nomas Vellom nećete pogriješiti!

NOVELLO RIJEKA, KONTAKT; i 051 677 262

VIVIDENTI KALMAR – ZA ZAMAMAN POLJUBAC LJUBAVI PUN

iz poznate riječke stomatolške i estetske ordinacije Vividenti Kalmar pripremili su posebnu promociju hyalurona Teosyal za povećanje volumena usana.

Cijena: 2250 kn, promotivna cijena: 1900 kn, pune i zavodljive usne želja su svake žene, no birajte kome ćete dati svoje povjerenje, ova je klinika naša preporuka!

VIVIDENTI KALMAR, RIJEKA KONTAKT: 051 585 989

SENSA ORGANIC STUDIO – JER KOSA JE KRUNA SVAKOG IZGLEDA

U Sensa Organic Studiju brinu o vašoj kosi, ali ne onako klasično već zbilja brinu kako bi kosa bila lijepa i uredna, no prije svega zdrava. Ova šarmantna oaza je naše utočište kad brinemo o kosi, ali i želimo opuštene trenutke i priliku da doslovce dođemo u #nomakeup i #trenerka izdanju. Ini je najbitnije da se osjećate dobro i da vaša kosa bude nahranjena, zdrava i sretna! Trk po bon!

SENSA ORGANIC STUDIO RIJEKA, KONTAKT: 051 587 810

IBEAUTY BY IVA BERIŠIĆ – JE SVAKA ŽENA VOLI LIJEPI MAKE UP

Jer Ona voli lijep make up. Jer Ona voli da se opusti i jednostavno prepusti  rukama profesionalne vizažistice. Jer Ona to zaslužuje. IBeauty studio beauty je oaza s odličnim uslugama i inovativnim konceptima no ono što znamo da će ju oduševiti je bon i prilika da uživa u profesionalnom make up-u Ive Berišić. 

IBEAUTY STUDIO, RIJEKA, KONTAKT TELEFON: 0955316941

Hoćete li bon darovati uz neku romantičnu večeru, sakriti ga i pustiti da ga pronađe i iznenadi se ili neka treća opcija, sve je na vama, no ljubav je najslađa kroz pažnju baš kao i priliku da napravi nešto samo za sebe, a ona će dok uživa u svojim trenucima misliti na vas, ne može slađe!

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE