ZTC

Novom reklamnom kampanjom Erste banka nastavlja širiti poruku #vjerujusebe koja je premijerno predstavljena u listopadu prošle godine kada su promovirane pozitivne društvene i ekonomske vrijednosti, integracija, inkluzivnost i zajedništvo svih pojedinaca u društvu, neovisno o dobi, spolu, etničkoj, vjerskoj ili političkoj opredijeljenosti, spolnoj orijentaciji ili bračnom statusu.

Ovoga puta se kampanja „seli“ u grad Rijeku gdje su pred kamere stali Riječani – odrasli i djeca, studenti, poduzetnici, umirovljenici, a kao glazbena podloga korištena je pjesma „Heaven“ popularne riječke grupe Jonathan. U ovoj kampanji Riječani progovaraju o svojoj budućnosti, a kako je u samom spotu naglašeno, kada vjerujemo u sebe, budućnost izgleda kao mi sami. Ta je poruka i simbolički naglašena kroz odijevanje aktera. Naime, glumci nose istu odjeću koja predstavlja Erste banku uz poruku pozitivnog doživljaja budućnosti prema kojoj odvažno koračaju. Glavni lik u TV spotu je Andrija, koji već četvrtu godinu zaredom uspješno predstavlja simpatično lice Erste banke.

TV spot je sniman na raznim poznatim lokacijama u Rijeci, od Glavnog kolodvora do luke i kazališta, a sve završava pogledom na grad. Uz iskusnu produkcijsku ekipu koja uključuje inozemnog režisera Thora Seavarssona i profesionalce iz agencije BBDO-a te produkcije kuće Val produkcije, Erste banka je uspjela prenijeti poruke.

U sklopu ove reklamne kampanje Erste banka promovira i proizvod koji može pomoći na putu prema boljoj budućnosti. Riječ je o Erste gotovinskim kreditima u kunama, bez depozita do iznosa 220.000 kuna, bez naknade za obradu kredita uz online zahtjev te uz mogućnost prijevremene otplate bez dodatnih troškova i dolazaka u banku. Naravno, i one u eurima, mini kredite, kao i sve ostali modele kreditiranja.

Pripremila: Stilueta

#vjerujusebe: Budućnost

Naša zemlja treba budućnost kao što si ti. #vjerujusebe

Objavljuje Erste banka u Srijeda, 4. travnja 2018.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE