ZTC

Božićni blagdani nam se svake godine prikradu ranije, te nam se ponekad čini da nam vrijeme doista izmiče iz ruku, nismo stigli niti spremiti asortiman za plažu, a već vadimo Božićne ukrase. No, mnogi će se složiti, ovo doista jest najljepše doba u godini te želimo u potpunosti uživati u svim njegovima čarima i ljepotama. Za sve one koji se još “ne snalaze” u Božićnom raspoloženju te su u mislima i dalje na plaži, donosimo nekoliko savjeta kako započeti stvarati blagdanski ugođaj u svojem domu i prepustiti se Božićnoj čaroliji. Netko će reći definitivno je prerano, drugi već pijuckaju vruče čokolade i pišu “wish liste” – jedno je sigurno, prosinac nam se približava i prije nego se okrenemo već za započeti blagdansko raspoloženje. 

Zamijenite svoju uobičajeni playlistu s božićnim pjesmama

Danas ćete ih pronaći u izvedbama svojih omiljenih pjevača te najrazličitijim glazbenim stilovima, nitko nije imun na ove vesele ritmove. Neka prostor ispuni ugodna glazba, koja će vam izmamiti osmijeh na lice. Zaplešite sa partnerom, djecom, prijateljicom… Probudite dijete u sebi i jednostavno uživajte! Zvončići, zvončići…. ? 

Opustite se uz Božićni film…

Vatrica u kaminu, šalica toplog, ukusnog čaja, omiljena dekica… Mmmm, prava zimska idila, barem u filmovima. ? No, filmovi zato i postoje, da nas opuste i uvedu u svijet mašte. Izaberite svoj omiljeni film sa Božićnom tematikom (nećemo nikome reći da je to Sam u kući) i dopustite veselim ukrasima da zaplešu pred vašim očima, a srce ispuni uzbuđenje…

Umjesto kave uživamo u čaju!

Umjesto kave, barem u popodnevnim satima, uživajte u zimskim čajevima s aromom cimeta, đumbira, kolačića i slično… A uz čaj su naravno neizostavni i prikladni keksići! Nema ljepšeg od opojnog mirisa pečenja kolača, koji se širi prostorom i poziva na degustiranje. Testirajte svoje slastičarske vještine i u krugu svojim najmilijih isprobajte nove recepte.

Dekoracije, dekoracije, dekoracije….

Morat ćemo se složit da Božićno raspoloženje najbolje stvaraju prikladni ukrasi i dekoracije. Budite kreativni, istražite internet u potrazi za originalnim DIY ukrasima ili inspiraciji za uređenje doma povodom blagdana.  

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar