ZTC

Odlična ideja za opuštajući početak vikenda! Jeste li kada izrađivali slike vunom? I još pri tome osvijestili svoje pozitivne osobine i potencijale? Sad za to imate priliku, bez obzira na vaš likovni talent, spretnost ili vještinu! I još k tome besplatno!

Na kreativnoj radionici ćete naučiti izrađivati slike vunom i za to pronaći inspiraciju u proljeću i buđenju. Proljeće je vrijeme novih početaka – sve ono pozitivno što smo u sebi  svjesno ili nesvjesno potiskivali tijekom mračnih zimskih dana je sad spremno da nikne, prolista, propupa i procvjeta. Vrijeme je da otvorimo naša srca, okrenemo se nadi i novim snovima. Uz malu pomoć vođene fantazije i vunenih kreacija organizatori obećaju da ćete nakon radionice izaći relaksirani i s probuđenom kreativnošću, novim idejama i pozitivnim mislima o sebi.

Riječ je o ciklusu kreativnih radionica za mlade do 35 godina pod nazivom KreARTivni kantun, koje organizira opatijska Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front, a vodi ih naša suradnica Tajana Topo Kero sa svojom kolegicom Ljiljanom Kosanović.

Broj mjesta na radionici je ograničen, stoga se brzo prijavite u FB inbox opatijske udruge Kulturni front ili na mail kre.art.ivni-kantun@kulturnifront.hr

Radionica će se održati u petak, 23.03.2018., u 18:00 sati, u prostorijama Udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front, na adresi Opatija, M. Tita 42. Sav materijal za radionice osigurava Udruga Kulturni front.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE