Muškarci u odijelima više nisu monotoni “man in black” nego frajeri s dobrim sakoima, nekim drukčijim krojevima hlačama,odjeveni po mjeri koji  itekako paze na svoj stil – no nisu izgubili na muževnosti.
Ako ste jedan od onih “juppieja” koji žele odijelo po mjeri, a to se svakako isplati jer poslovni look zahtijeva savršenu siluetu, a tu je hrvatski brend O´dijelo, urbana, elegantna i sofisticirana odijela sa personaliziranom podstavom skrojenoj po želji.

 „Ideja o pokretanju brenda prvenstveno muških pa  potom i ženskih odijela  nastala je nakon što sam poželjela ponuditi muškom dijelu publike odijela po mjeri koja će istovremeno izvana biti casual i elegantna , dok njihova unutrašnjost odražava njihove strasti i dati tu urbanu notu.
Brend O´dijelo dobro je poznat muškarcima koji se prepuštaju custom made izradi i sudjeluju u svim procesima kreiranja“- otkriva  dizajernica Anja Moretti.

Neograničena kreativnost  koju pružaju, njihov je najjači adut te je stoga odabir sve većeg broja muškaraca sa stilom. Nova kolekcija temelji se  na minimalizmu u kombinaciji s modernim i efektnim detaljima.

O´dijelo brend dostupan je na stranici ODIJELO

Fotografija: Renata Bule
Hair: Pjerika

Modeli: Ivan Zidar, Dominik Ban