Teško je odoljeti jesenskom šarmu i predivnim narančasto – zlatnim nijansama koje nas okružuju, jer dovoljan je jedan pogled na prirodu i naše želje su jednake – kako urediti dom u jesenskom ruhu. Zapravo vrlo je jednostavno, potrebno je samo nekoliko detalja da bi vaš interijer izgledao poput onih kojima se divite na društvenim mrežama, a u nastavku vam otkrivamo i kako to postići.

Jesenski vijenac za vrata

Započinjemo ovu priču s ulaznim vratima, jer naravno to je mjesto gdje svi moraju proći, a dobar dojam ostaje na prvu. Odlučite li ga izraditi sami ili pak kupiti u trgovini, jedno je i sigurno, divan jesenski vijenac već će na početku zaintrigirati svih.

Jesenski plodovi

Kada govorimo o jesenskim plodovima prva na listi je bundeva koju obožavamo, ali to ne umanjuje vrijednost i ostalih jesenskih plodova poput jabuka, žirova, kestena ili maruna. Ovaj mali detalj promijeniti će izgled vašeg doma drastično, a odlučite li se za prave plodove ili umjetne odluka je na vama.

Miris

Iako miris nije nešto što će vizualno promijeniti interijer, ne smijemo podcijeniti njegov značaj, jer pravi jesenski miris dati će vam toplinu, ali i jesen prenijeti na neka druga osjetila. Zato zgrabite svoj najdraži miris koji vas podsjeća na jesen, to može biti svijeća s mirisom cimeta i jabuke, vanilija ili nešto sasvim drugo.

Detalji, detalji, detalji

Zlatno – narančasti detalji kao da govore jesen, a ubacite li poneki u vaš dom oni će mu dati pravo jesensko ruho. Što god da izabrali, bitno je samo da bude po vašem guštu, zato navalite na svijećnjake, stolnjake, zanimljive figurice ili možda nove jastuke… ideja je i previše.

Mekane dekice

I naravno na kraju, što nam bolje govori da nam je stiglo hladnije vrijeme nego mekane dekice koje će stajati pored kauča i u koje ćete se vrlo rado zamotati i uživati u knjizi, toplom napitku ili jednostavno popodnevnom odmoru nakon posla.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE