skip to Main Content
MENU
Jesenske Catrice nijanse naša su beauty tajna!

Jesenske Catrice nijanse naša su beauty tajna!

Svako godišnje doba nosi nove emocije, raspoloženja, neka godišnja doba nas razbuđuju, neka uspavaju, a jesen je tu kao slatka poveznica između zen ljeta i hladne zime, jesen je vrijeme novih početaka, odluka, novih nijansi…

Ljeto dopušta više, dopušta da osmijehe ukrasimo svim živim bojama, da na sebe stavimo sav optimizam svijeta i ne izgledamo kičasto, onda nas jesen smiruje, daje nam do znanja da trebamo biti svoje, ali unosu dozu finoće i elegancije u naša svakodnevna izdanja i baš kao što ormar mijenja svoje boje tako i naša make up torbica prima jedno sasvim novo izdanje.

Nas je oduševila nova Catrice kolekcija koju možete pronaći na brojnim prodajnim mjestima, zagasite boje koje će u vama probuditi damu, retro eleganciju i svakodnevni glamur naša su preporuka.

Naš favorit je ruž Lip countour & colour C01 Nude (ruž u olovci sa sjajilom), osnivačica blog/portala Stilueta Marija Mažar ove se jeseni umjesto omiljenih rozih i nude nijansi koje inače preferira, odlučila za ruž koji je decentan, lijep, dugotrajan, postojan i poseban.

Sigurni smo da ćete i vi iz bogate Catrice ponude pronaći svoj make up favorit, iznenadite same sebe i dajte si priliku promijeniti make up rutinu, nećete požaliti! Uživajte u sebi!

Foto: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top