Svako godišnje doba nosi nove emocije, raspoloženja, neka godišnja doba nas razbuđuju, neka uspavaju, a jesen je tu kao slatka poveznica između zen ljeta i hladne zime, jesen je vrijeme novih početaka, odluka, novih nijansi…

Ljeto dopušta više, dopušta da osmijehe ukrasimo svim živim bojama, da na sebe stavimo sav optimizam svijeta i ne izgledamo kičasto, onda nas jesen smiruje, daje nam do znanja da trebamo biti svoje, ali unosu dozu finoće i elegancije u naša svakodnevna izdanja i baš kao što ormar mijenja svoje boje tako i naša make up torbica prima jedno sasvim novo izdanje.

Nas je oduševila nova Catrice kolekcija koju možete pronaći na brojnim prodajnim mjestima, zagasite boje koje će u vama probuditi damu, retro eleganciju i svakodnevni glamur naša su preporuka.

Naš favorit je ruž Lip countour & colour C01 Nude (ruž u olovci sa sjajilom), osnivačica blog/portala Stilueta Marija Mažar ove se jeseni umjesto omiljenih rozih i nude nijansi koje inače preferira, odlučila za ruž koji je decentan, lijep, dugotrajan, postojan i poseban.

Sigurni smo da ćete i vi iz bogate Catrice ponude pronaći svoj make up favorit, iznenadite same sebe i dajte si priliku promijeniti make up rutinu, nećete požaliti! Uživajte u sebi!

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari