ZTC

Diana Sokol naša je vjerna čitateljica već godinama. A i same smo njezini fanovi na društvenoj mreži Instagram na kojoj nas neprestano uveseljava detaljima koji otkrivaju ljepotu življenja tročlane obitelji koja se naravno vrti oko mezimice Korine.

ZTC

Moje omiljeno doba uvijek je bilo proljeće, moj mjesec svibanj i sve najljepše pastelne boje u prirodi koja se lagano budi iz zimskog sna. Moram priznati kako jesen nikad nije bila na listi označena kao miljenica, ponajviše zbog tmurnog i sivog vremena našeg Grada koji teče i teče ( haha) ali dolaskom Korine u naš život sve se nekako promijenilo. Jesen, kao nikada do sada, za nas znači ljubav ,zajedništvo i planiranje svih lijepih trenutaka obojanih jesenjim bojama u toplini doma. Curica mi sada već sama  pomaže dekorirati naš dom,šumi se najviše divi u jesenjim tonovima a lokvice vode za nju predstavljaju sreću,čistu sreću.

Jesenje odjevne kombinacije, kolekcija čajnika na kuhinjskim policama, inspirativne knjige,topla čokolada i naši obiteljski zagrljaji moja su prva asocijacija na jesen. Iako mi je kod jeseni najljepše ipak planiranje božićne čarolije i slatko iščekivanje zimskih radosti ( hihi).

Diana je našu pažnju osvojila jesenskim dekoracijama, vrlo jednostavnima i efektnima koje su domu nedaleko Rijeke dale pravu jesensku čaroliju i toplinu poznatu ovom prijelaznom godišnjem dobu.

Foto: Diana Sokol
Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar