ZTC

Nije tajna da sam velika ljubiteljica mode, isprobavanja prekrasnih haljina, plesanja u njima i onog osjećaja kada znate da vam haljina pristaje kao salivena te da je namijenjena baš vama. Takav mi osjećaj uvijek pruža posjet dragoj modnoj trgovini u srcu Rijeke – Sally Atelieru, gdje srdačna vlasnica Džana Ravlić s osmijehom na licu i stručnim znanjem prilazi baš svakoj klijentici, dok  i ona ne pronađe svoju haljinu iz snova. 

Ponekad sebe vidimo na jedan način, zamišljamo da nam pristaje određen kroj ili boja, dok će nečije drugo oko imati posve drugačiju predodžbu. Iako me je oduševila na prvi pogled nisam ni slutila da bi mi ovakva haljina mogla pristajati. Nisam navikla nositi uske krojeve, dugačke i svečane haljine, za mene je to predstavljalo izazov i potpuno neotkriveno područje.

No, kada sam isprobala haljinu sve se posložilo. Haljina je savršeno pristajala, a ja sam znala da je ovo savršeno haljina za posebne prilike. Bogata svjetlucava čipka, prekrasna pariško plava boja, model koji laska figuri – ova haljina ima sve.

Ponekad je potrebno izaći iz svoje zone ugode, poslušati tuđi savjet i zablistati u nekom drugom, neotkrivenom svjetlu. Najbitnije od svega jest da se osjećate ugodno i samouvjereno.  

Posjetite Sally Atelier u Užarska 17 ili Tower centru Rijeka i zavirite u modno carstvo.

SALLY ATELIER

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE