ZTC

Zatvorite oči, zamislite prostranstvo modrog Kvarnerskog zaljeva i udahnite prirodnu aromaterapiju 1,100 lošinjskih miomirisnih biljaka. Postoji li još koje mjesto na Jadranu koje vam pruža ovako poseban osjećaj sklada s netaknutom prirodom? Ovaj prirodni ugođaj, jedinstven za Veli Lošinj i Jadran, poznat je po svojim ljekovitim svojstvima još od 19. stoljeća.

Veli Lošinj, poznat po svojoj dugogodišnjoj tradiciji klimatskog lječilišta i oporavilišta, ima specifičnu klimu koja će vam osigurati dovoljno prirodne energije da se osjećate pozitivno i zdravo.

Uz savršen spoj kulture, tradicije, modernog, ali izuzetno udobnog uređenja i pomno birane ponude, Vitality Hotel Punta svakome gostu osigurava mjesto za trenutke ugode, mira i odmora od užurbane svakodnevice i stresa. Bogata sportska ponuda te posebno osmišljena relax, wellness i beauty zona koju prati birana gastro ponuda izdvaja Puntu u  oazu prirodnog sklada –  vitalnosti i zdravog življena.

Postizanje osobnog zadovoljstva kroz relaksaciju duha i tijela, odmor je koji možete iskusiti u velološinjskom biseru, Vitality Hotelu Punta.

Smješten iznad mora, u neposrednoj blizini stoljetne borove šume i pitoreskne velološinjske lučice, Vitality Hotel Punta nudi visoku udobnost u suvremeno opremljenim sobama i suitevima.

Iz njegovih se soba pruža pogled na blistave izlaske sunca a nerijetko se s balkona hotela može zapaziti vesela igra dobrih dupina.

Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, što znači da su briga o vašem zdravlju, navikama i potrebama ovdje uvijek na prvom mjestu.

Vitality Hotel Punta 4* u Velom Lošinju svojim vitality konceptom čini savršeno mjesto za goste koji odmor žele provesti kao aktivan i prepun sadržaja uz zdravu prehranu. U Punti je moguće doživjeti najbolji sklad s netaknutom prirodom i to kroz posebno osmišljenu gastronomsku, relax te active i wellness ponudu. Gosti Vitality Hotel Punta imaju priliku uživati u pogledu na Velebit i beskrajno plavo more koji se proteže iz hotelskog infinity bazena, sunčališta na kojem mogu uživati u više od 260 sunčanih dana u godini te na hotelskoj plaži koja ima Bijelu zastavu. Nadalje, gosti imaju priliku konzultirati se s liječnikom internistom ili nutricionistom o svome zdravlju, a koji će na temelju pregleda, preferencija i potreba gosta kreirati program preporučene prehrane i aktivnosti.

S obzirom da je otok Lošinj, zahvaljujući svojoj mikroklimi i vegetaciji, klimatsko lječilište, gostima se nudi program plućne rehabilitacije koji je posebno usmjeren na goste koji imaju problema s respiratornim sustavom. Naime, istraživanja pokazuju kako je nakon jedanaest dana, a pogotovo nakon tri tjedna boravka na Lošinju, moguće vidjeti značajan napredak u nalazima spirometrije. Dobrobiti boravka u prekrasnoj lošinjskoj prirodi dodatno su upotpunjene profesionalno vođenim sportskim programima. Tako je, primjerice, u sklopu Vitality Hotela Punta moguće uživati u fitnessu na otvorenom, penjanju po umjetnoj stijeni uz pratnju instruktora, vožnji biciklom duž pješačke staze, šetnji po planinarskim stazama u blizini hotela ili tenisu na jednom od 13 zemljanih terena. K tome, Vitality Hotel Punta je 2014. godine postao prvi hotel u Hrvatskoj kojemu je dodijeljen prestižni certifikat EuropeSpa kojeg dodjeljuje Europska Spa asocijacija (ESPA), čime su u Punti potvrđeni najviši međunarodni standardi kvalitete u provedbi wellness, Spa i vitality usluga, kao i međunarodni certifikat ECARF koji potvrđuje da je Vitality Hotel Punta svojim proizvodima i uslugama u potpunosti prilagođen ljudima sklonim alergiji. U 2017. Vitality Hotel Punta postao je i prvi hotel na Jadranu nositelj BOSK gluten free standarda – prvog hrvatskog gluten free certifikata.

Uz vrhunsku uslugu, ponuda hotela i vila Lošinj Hotels&Villas zaokružena je gourmet segmentom za koji se brinu iskusni chefovi.

Za više informacija i rezervacije, slobodno kontaktirajte:

Tel: + 385 (0)51 661 111

WEB: www.losinj-hotels.com

Foto: Facebook

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE