ZTC

 

U organizaciji JCI Rijeka već četvrti put održao se edukativni projekt Put Samuraja  u Gradskoj Vijećnici Rijeka.  

Cilj projekta bio je konkretnim i primjenjivim znanjima vrsnih stručnjaka, pružiti mladim poduzetnicima konkretne informacije glede prvih koraka prilikom osnivanja vlastitih trgovačkih društava, obrta i samostalnih djelatnosti koji se odnose na knjigovodstvo, prodaju, marketing, poreze i pravna pitanja. Mladim poduzetnicima ukazalo se koje su najčešće greške i prepreke koje ih očekuju prilikom poslovanja i kako ih uspješno savladati.

Projekt je podržan od strane Grada Rijeke, te je postao prepoznatljiv široj publici. U prilog tome govori i broj polaznika, te prepuna Gradska Vijećnica. U nastavku pogledajte dojmove polaznika ove zanimljive i korisne edukacije, te samih predavatelja koji su nesebično podijelili tajne svojih poslovnih uspjeha te savjete za sve buduće poduzetnike.

Predavanje je otvoreno s uvodnim govorom aktualnog predsjednika Roberta Matića, a na edukaciji  svoju podršku  je pružio i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke, Marko Filipović i počastio svojim govorom. Predavanje su održali: g. Hrvoje Felker, izvršni direktor HP, o izradi poslovnog plana; potom g. Igor Mošič, vlasnik tvrtke N2SED d.o.o., o anti-stres mentalnom treningu te g. Andrija Čolak, osnivač franšize Surf’n’Fries i suosnivač pametnog kišobrana Kisha, o svom putu poduzetništva te kako od ideje doći do realizacije.
Snimatelj i montažer: Mauro Licul, Mauro’s Films

Izvor: http://www.jci-croatia.com


 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE