ZTC

Blagdani su vrijeme okupljanja, veselja, druženja s dragim ljudima i nezaobilaznog darivanja velikih, malih, svjetlucavih, skupih, jeftinih, veselih, toplih, od srca, reda radi, željenih, ali i – neželjenih darova. Svatko od nas je barem jednom u životu dobio jedan odjevan predmet koji, iako je darovan od srca, nama jednostavno nije bio po volji.

Vrijeme je stoga da s ponosom izvučemo te simpatične darove iz ormara i dovedemo ih u ZTC pred modni sud Belih udovica, 15. prosinca s početkom od 18 sati!

U stilu popularnih natječaja ljepote, Jurkotić i Lipovšek priredit će nam komični modni show – reviju natjecatelja obučenih u svoje neželjene božićne darove – veste, pulovere, kape, šalove i rukavice. Nakon predstavljanja prijavljenih, žiri u sastavu voditelja izabrat će tri pobjednika/ce – tri najsimpatičnije odjevne kombinacije te ih nagraditi vrijednim Müller poklon bonovima.

Izvucite svoje davno zaboravljene bladganske “outfite” i pridružite se Jurkotiću i Lipovšeku u još jednom nesvakidašnjem zabavnomdogađanju!

Jer, što je Božić bez božićnog pulovera, zar ne? Vidimo se u ZTC-u!

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE