ZTC

U Karolina baru na Gatu Karoline Rječke dana 21. srpnja 2017.g. u 21:00h održat će se izbor Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske. Šest finalistica modne agencije Tijara model managment pokušat će osvojiti krunu najljepše te nastaviti svoj put ka tronu Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Finalni izbor Miss Hrvatske održati će se  26. rujna 2017g. u Biogradu na prekrasnim bazenima Ilirija resorta.

Djevojke će se prvo predstaviti u majicama generlnog sponzora izbora MISS HRVATSKE  autokuće Auto Will koji će budućoj Miss Hrvatske ustupiti jednogodišnje korištenje najnovijeg modela Opel Astre.

Drugi izlaz rezerviran je za JoJo nakit dok će u trećem djevojke nositi haljine Ivane Jurić uz hrvatski brand sunčanih naočala BARELL BUY. Na proglašenju  djevojke će zablistati u svečanim haljinama boutiqua Rival iz Rijeke.

U show programu nastupiti će mladi pjevač iz Istre Mateo Pilat a voditeljica večeri bit će Maja Škufca.

Za make up finalistica izbora zadužena je Iva Berišić i IBauty studio za uljepšavanje, frizure Nada Benić i hair studio Vintage iz Kastva.

Cvijeće za Miss  i pratilje dolazi iz cvjećarnice Tweety. Za dobar zvuk pobrinuti će se Dboki sound službeni fotograf Giordano Cellich.

Organizaciju izbora potpisuju Maja Vračarić direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta,  Tea Bulić i Paolo Batel.