ZTC

Ljeto je vrijeme za pastelne romantične tonove, nježne nijanse i nove trendove. Mi smo spojili oboje u šarmantnim balerinkama s vrpcama, velikim trendom sezone. Postoji li nešto ljepše od laganih lepršavih haljina, laganih romantičnih cipelica i vjetra u kosi? Vrijeme je za duuuge ljetne večeri i uživanje u modi na ljetni način.

Izabrali smo nekoliko balerinki s vrpcama na vezanje koje su se istaknule dizajnom, bojom i modelom. Pružaju udobnost uz lagani korak i savršenu dozu estetike. Preslatke na prvi, romantične na drugi, a prekrasne na baš svaki pogled!

Rado bismo balerinke poput ovih “ugostili” i u svojem odjevnom ormaru, zašto ne? Vrijeme je za isprobavanje novitete i izlazak iz zone ugode. Mi ih preporučujemo uz lagane kombinezone ili haljine, jednostavne krojeve i pastelne tonove za potpuni efekat.

Naši favoriti svoje su mjesto pronašli u Mangu i Zari. Krase ih kvaliteta po povoljnoj cijeni i moderan dizajn kao glavni adut. Svakako provjerite sezonska sniženja i izaberite svoje savršene balerinke…

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Web stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE