ZTC

Ključ svakog poslovnog plana, ali i obavljanja svakodnevnih obaveza jest dobro i racionalno planiranje, organizacija vremena te jasan cilj na vidiku. Planiranje jest puno lakše uz odgovarajući rokovnik koji odgovara vašim prioritetima i potrebama. Srećom, naše domaće dizajnerice iz sezone u sezonu predstavljaju upravo takve, kreativne, pozitivne i poticajne rokovnike uz koje je planiranje jednostavno i zabavno. 

Jesen je po mnogo čemu izvrsno vrijeme za nove početke i odluke koje se u našim mislima “kuhaju” još od prethodne nove godine. Jednom kada smo napunili baterije na ljetovanju te se zaželjeli šuškanja lišća, kaputa i omiljenih čizmica, spremni smo za mirisne čajeve, omiljene knjige i maštovite ideje od kojih u trenu zadrhtimo.

Izabrali smo nekoliko rokovnika za kojima posežemo iz sezone u sezonu te u njih bilježimo baš sve od popisa za kupovinu, preko dnevnih obaveza do poslovnih planova i popisa ispita. Sve na jednom mjestu ili ipak u specijaliziranim rokovnicima – na vama je da izaberete!

I ove jeseni na našem “must have popisu” pronašli su se prekrasni rokovnici MOJ PLANER koji već nekoliko godina oduševljavaju kako domaću tako i stranu publiku. Preko klasičnih do poslovnih rokovnika, tu su i zaštitne futrole za putovnicu ili privjesci za prtljagu. Jedan od glavnih adut ovog proizvoda definitivno je personaliziran pristup svakome kupcu te divan kožni uvez koji štiti rokovnik od mogućih oštećenja. Uz rokovnik ili asortiman za putovanje poput ovog, u trenu smo spremni za nove avanture!

MAŠNICA jest jedan od onih brendova čiji rad pratimo od samih početaka te su nas odavno osvojili odličnim proizvodom, ali i timom koji čine redom pozitivne i pristupačne osobe. Svake sezone predstavljaju rokovnike simpatičnog dizajna, prilagođenog svačijim potrebama. Pa tako postoji planer, rokovnik, studentska mašnica te đačka. Više ne postoje izgovori za lošu organizaciju i neobavljene zadatke!

Za kraj, jedan sasvim poseban planer – PLANER ZA POSLOVNE ŽENE. Vrlo elegantan, dostojan svake dame kojoj je potreban kvalitetan planer za svakodnevne poslove i obaveze. Dolazi u nekoliko boja, a nama je odmah za oko zapela jarka ružičasta i odmjerena crna. Savršen odabir za svakoga kome je potreban kvalitetan planer za svaki dan!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Ivor Mažar, Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE