ZTC

Unikatni proizvodi uvijek zauzmu posebno mjesto u našim srcima jer znamo da su rađeni s puno ljubavi i pažnje, a upravo takav je i nakit i torbe brenda Unik_At1997 iza kojeg se krije Antonela Tomić. Antonela je modna dizajnerica koja radi u B.Z. Kamarad u Splitu i izradom nakita se počela baviti još prije 20 godina.

Kao djevojčica oduvijek je bila okružena perlama i torbicama i njezin početak rada činio joj se kao ostvarenje sna. Vrlo brzo je osnovala i modni brend te prodajno mjesto, a inspiracijaza nakit dolazi od starodalmatinske tradicije.

Antonela Tomić

Antonela Tomić

Osnovala sam modni brend koji je dobio i svoje prodajno mjesto u samom srcu Splita. Inspiraciju crpim iz starodalmatinske tradicije te mu udahnem dašak modernog štiha.

Za izradu nakita Antonela koristi srebro (pozlaćeno 24k zlatom), alpaku i poludrago kamenje, a izrada nakita je oduvijek bila njezina prva ljubav.

Izrada nakita je oduvijek bila moja prva ljubav dok sam još od djetinjstva nizala perle, ali moram priznati da sam i oduvijek maštala o izradi torbica jer su one jedan od nezaobilaznih modnih detalja i svaka žena ih ima barem nekoliko u svom ormaru. 


 

U potpunosti se slažemo, torbe zaista jesu jedan od neizostavnih modnih detalja koje svaka žena obožava.

Smatram da je svaka žena unikat i moj cilj nije bio izraditi još jednu trendy torbu koja će već iduće sezone biti zaboravljena, već nešto što se može nositi u svakoj prilici i što ne izlazi tako lako iz mode.

Podrška obitelji i najbližih je najvažnija, ona nas motivira i gura naprijed i uz njihovu podršku puno je lakše uložiti u sebe i svoj rad.

Tako sam uz podršku obitelji prije dvije godine krenula u još jedan poduzetnički pothvat te počela dizajnirati i izrađivati ženske torbice od raznih materijala – koža, eko koža, tekstil i slično. Torbice izrađujem u malim serijama tako da je svaka sama po sebi unikat.

Antonela se za sada može pohvaliti odličnim rezultatima budući da su svi postojeći kupci odmah bili zagrijani za novitete te se glas brzo proširio.

Torbe se mogu pronaći u raznim bojama, od onih nježnih zagasitih do jarkih veselih boja, ovisno o tome tko što preferira. Cilj je u budućnosti izrađivati što više unikatnih modnih dodataka te slušati želje kupaca za nove, svježe kreativne ideje.

Više o Antoneli i njezinom radu možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu

Foto: privatni arhiv

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE