Donosimo razgovor s doktorom Vanjom Bušićem, specijalistom plastične i rekonstruktivne kirurgije, koji se pridružio timu vrhunskih stručnjaka SPECIJALNE BOLNICE MEDICO.

Medico je svoj liječnički tim pojačao s još jednim vrhunskim stručnjakom, doktorom Vanjom Bušićem, specijalistom plastične i rekonstruktivne kirurgije. Doktor Bušić iza sebe ima 30 godina iskustva, a već dugi niz godina živi i radi u Norveškoj, gdje je trenutno šef Odjela za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju šake privatne bolnice Forus Akutten Kolibri Stavanger.

Dr. Vanja Bušić, Marija Mažar

Razgovor je protekao u izvrsnom tonu, dojmile su nas se reference liječnika, ali i ljubaznost te posvećenost koju pokazuje u radu sa svojim pacijentima.

Prvo nas je zanimala veza dr. Bušića s Rijekom, a bilo nam je drago čuti da je već posjetio ovaj kraj te da ima izrazito pozitivne dojmove.

„Za vrijeme studija boravio sam u Rijeci. Tada su se održavali susreti medicinskih fakulteta, noćili smo u Rapcu. Uživali smo u boravku u Rijeci, Kvarner i Istra su mi ostali u jako lijepom sjećanju.“ , istaknuo je dr. Bušić.

Zanimali su nas i prvi dojmovi. Doktor Bušić ne krije oduševljenje s profesionalnim i međuljudskim odnosima u Medicu, kao ni samim konceptom bolnice za koju kaže da djeluje po svjetskim standardima i trendovima te je počašćen pozivom i prilikom koju je dobio. Nova stepenica u karijeri jako ga veseli, a na pitanje koje su mu prve asocijacije na naš kraj sa osmijehom na licu otkriva:

 „Dobra hrana i dugogodišnja prijateljstva.“

Doktor Bušić uspješnu karijeru u Norveškoj gradi od 2001. godine, ljubav prema medicini ne jenjava, a u svakoj njegovoj rečenici osjeti se ljubav prema pozivu i pacijentima koji su prepoznali njegov profesionalni rad, ali i topao pristup koji je jako bitan.

S obzirom da je dr. Bušić specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije, zanimalo nas je i koje sve usluge Medio pruža u ovom području.

Povećanje, podizanje i smanjenje grudi, smanjenje muških grudi, korekcija gornjih i donjih kapaka, uški, nosa, nosne pregrade i brade, podizanje i zatezanje kože lica i vrata, volumetrijsko oblikovanje lica, uklanjanje masnog tkiva ruku, nogu i trbuha, oblikovanje i zatezanje tijela te visećeg trbuha te zatezanje kože nadlaktice neke su od usluga koje Medico pruža na području za koje sam se specijalizirao“, istaknuo je dr. Bušić.

Doktor Bušić ističe kako je najljepši dio u njegovom poslu zadovoljstvo pacijenata. Iako je Norveška hladna zemlja te su ljudi malo suzdržaniji, nakon uspješno odrađenih zahvata pacijenti su emotivni te mu često iskreno i dirljivo zahvale.

S dr. Bušićem odmah smo dogovorili da u idućem razgovoru s nama podijeli prve dojmove rada s pacijentima u Medicu, ali ne sumnjamo da će biti odlični.

Dolazak dr. Bušića u Medico značajan je iz još jednog razloga. Naime, u vremenima kada veliki broj broj liječnika odlazi iz Hrvatske, ova priča o uglednom i vrhunskom liječniku koju dolazi raditi u Hrvatsku pravo je osvježenje. To je ujedno i potvrda da u našoj zemlji postoje zdravstvene ustanove poput Medica koje djeluju po najvišim svjetskim standardima i koje liječnicima mogu ponuditi izvrsne uvjete za rad i razvoj.

Specijalna bolnica Medico djeluje u samom centru Rijeke i u Puli, a proteklih 27 godina djelovanja obilježio je kontinuirani razvoj. Tako je Medico stasao u suvremeni centar zdravstvene izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom i terapijskom infrastrukturom. Zbog svega navedenog, možemo zaključiti kako je Medico danas regionalni lider u pružanju zdravstvene usluge u privatnom sektoru.

Specijalna bolnica Medico obavlja 16 registriranih djelatnosti kroz 24 specijalnosti i supspecijalnosti. Uz bolničko liječenje provodi se i liječenje u dnevnoj bolnici za sve registrirane djelatnosti, a treba istaknuti i kako je Medico danas jedina privatna zdravstvena ustanova u Republici Hrvatskoj s integriranom kompletnom dijagnostikom i minimalno invazivnom kirurgijom.


 

Ukratko, to znači da većinu vaših zdravstvenih problema ovdje možete riješiti u jednom danu i na jednom mjestu.

SPECIJALNA BOLNICA MEDICO

E-mail: medico@medico.hr
Telefon: +385 (0) 51 263 109
Adresa: Agatićeva 8, 51000 Rijeka

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA

Foto: Ivor Mažar

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE